Soutěžte - UKONČENO - Soutěž o balíčky přípravků značky OFF! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

UKONČENO - Soutěž o balíčky přípravků značky OFF!

Léto je v plném proudu a s tím i sezóna komárů a dalšího protivného hmyzu. A proto je nejvyšší čas pořídit si kvalitní repelent. Ale pozor, není repelent jako repelent!

       

Při nákupu se často rozhodujeme podle ceny a líbivosti výrobku, ale nezapomínejme, že repelenty aplikujeme nasvoji pokožku a tudíž bychom jim měli věnovat více pozornosti. Věděli jste například, že repelent bychom měli aplikovat maximálně 1-2x denně? Při velmi častém používání by totiž mohlo dojít k podráždění pokožky. Neznamená to, že bychom na repelenty měli zanevřít, přeci jenom je to nejúčinnější ochrana před nebezpečnými nemocemi, které hmyz přenáší, ale měli bychom vybírat takové, které poskytují dostatečně dlouhou a spolehlivou ochranu.

 

Většina repelentů používá jednu ze dvou účinných látek – DEET, látku vyvinutou během druhé světové války, používanou americkými vojáky při válce ve Vietnamu jako ochranu před komáry šířícími malárii, nebo Icaridine, mladší a šetrnější náhradu vyvinutou společností Bayer v 90. letech. Obě látky fungují na podobném principu, působí na hmyzí receptory a zjednodušeně řečeno jim nevoní. Při správné aplikaci se vám tedy hmyz zdaleka vyhne. V ochraně proti hmyzu jsou srovnatelně účinné, v čem se ale jednotlivé repelentní přípravky liší, je doba účinnosti, tedy jak dlouho se vám bude hmyz vyhýbat, a před jakým hmyzem vás ochrání.

 

Existují repelenty, které chrání pouze 2 hodiny, a tudíž nejsou příliš vhodné prodlouhodobý pobyt v přírodě, na druhou stranu bohatě postačí při odpolední vycházce do parku. Naopak výrobky s účinností 8 hodin, např. přípravky Off nebo Diffusil, se nemusíte obávat použít i pro náročné túry. V případě cílového hmyzu je to podobné, některé výrobky vás ochrání pouze proti „obyčejným“ komárům, jiné i proti velmi nebezpečným komárům tropickým či tygrovaným, které přenášejí virus Zika, žlutou zimnici nebo horečku dengue.

Vždy tedy platí, při výběru repelentu čtěte text na obale, vyplatí se to!

A to je právě důvod, proč jsme si pro Vás připravili soutěž 5 balíčků produktů značky OFF! v hodnotě 500 Kč.

Tak pojďme na to!

 

Soutěžní otázku najdete v soutěžním formuláři:

 

Soutěžíme od 22. do 30. července 2021 (včetně).

 

Pravidla jsou jednoduchá:

1)   Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále v Klubu Kam s dětmi. Pokud jste se do Klubu kam s dětmi již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akci, nemusíte tak činit znovu.

2)   Odpovězte na otázku v soutěžním formuláři

Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni.

Pomocí generátoru pak vybereme ze správných odpovědí celkem 5 výherců, které zveřejníme na této webové stránce a e-mailem kontaktujeme.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Výhercemi se stávají:

Anna Pytlíková - Holýšov

Martina Rolincová - Praha 6

Markéta Němcová - Rebešovice

Martina Štefková Bogarová - Ostrava

Lenka Broulíková - Ústí nad Orlicí

Všem moc gratulujeme!