Soutěžte - UKONČENO - Soutěžte s novým animákem Ledové království 2 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

UKONČENO - Soutěžte s novým animákem Ledové království 2

Ve čvrtek 21. listopadu vstupuje do kin nový rodinný film Ledové království 2. Po šesti letech se na plátnech kin objeví Elsa a Anna, chybět nebude ani oblíbený Olaf. Naváže druhý díl na tolik úspěšnou jedničku, která si vysloužila dokonce dva Oscary? Na tuto otázku si budete moci už od čtvrtka odpověď v kině a aby vám to čekání lépe uteklo, přinášíme vám soutěž o vstupenky do kina a další upomínkové předměty k tomuto snímku. Nejprve si ale přečtěte, o čem že Ledové království 2 vlastně je a podívejte se na trailer.   

Proč se Elsa narodila s kouzelnou mocí? Odpověď ji svůdně volá a zároveň hrozí, že zničí její ledové království. Společně s Annou, Kristoffem, Olafem a Svenem se královna Elsa vydává na nebezpečnou a pozoruhodnou cestu. Ve filmu „Ledové království“ se Elsa obávala, že je pro svět příliš mocná. Ve snímku „Ledové království 2“ musí doufat, že je mocná dostatečně.

 

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ!

 

Soutěžit můžete od 19. do 26. listopadu 2019 a 4 výherci se může těšit na dvě volné vstupenky do kina, sáček na obuv, školní penál, box na svačinu a peněženku. To vše samozřejmě s motivy k filmu Ledové království 2.

 

 

Pomocí generátoru pak vybereme ze správných odpovědí 4 výherce, které zveřejníme na této webové stránce a e-mailem kontaktujeme. Výhry následně zasíláme na udané doručovací adresy.

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále v Klubu Kam s dětmi. Pokud jste se do Klubu Kam s dětmi již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni.


Gratulujeme těmto výherkyním a posíláme balíček: 

Kateřina Jelenová

Lýdie Malotová

Tereza Příhodová

Petra Coufalová