Soutěžte - UKONČENO - Vyhrajte školní batoh Boll | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

UKONČENO - Vyhrajte školní batoh Boll

Před několika dny jsme vám přinesli velmi zajímavý rozhovor s fyzioterapeutkou a maminkou Helenou Vomáčkovou na téma „Školní aktovka-batoh a vliv na zdraví dětí“. Doufáme, že jste ho četli pozorně, protože se vám informace z rozhovoru budou hodit v nové soutěži, ve které můžete pro své školáky vyhrát dětský školní batoh Boll. Ve hře jsou rovnou čtyři, takže rozhodně stojí za to zkusit štěstí a využít nabitých vědomostí…

Zároveň doporučujeme kouknout na videoreportáž, kterou jsme s dětmi točili na konci školního roku:

 

 

Soutěžíme o celkem 4 školní batohy:

  • 2 pro nezkušené natěšené prvňáčky (School Mate Giraffe nebo School Mate Artwork)
  • 2 pro husté školáky 3.-5. třída (Smart Artwork Collection)

Výherci si budou moci vybrat design dle svého přání.

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ!

 

Soutěžit můžete od 14. do 21. srpna 2019. 



Ve dnech 22. 8. - 23. 8. 2019 budou vyhlášeni 4 výherci, kteří získají školní batoh Boll, dle věku svého dítěte, který uvedenou v soutěžním formuláři. Design batohu budou moci zvolit dle daných skladových možností Boll.  

Výherce vybereme pomocí generátoru ze všech správných odpovědí, resp. z těch soutěžících, kteří zároveň splní podmínky soutěže. Výherce zveřejníme na této webové stránce a kontaktujeme ho telefonicky i e-mailem.

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále v Klubu Kam s dětmi. Pokud jste se do Klubu Kam s dětmi již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni. Jakékoli pokusy o vícenásobné přihlašování do soutěže bude automaticky považováno za porušení podmínek soutěže a bude znamenat vyřazení.

 


 

Děkujeme moc všem za tak obrovský zájem o tuto soutěž. V tolik soutěžících jsme ani nedoufali. Odpovědí přišlo téměř tři sta, ale těch správných byla asi polovina a pak byla bohužel i řada těch, co nečtou pravidla a přihlašují se opakovaně nebo to prostě jen zkouší. Pro ně velká škoda, protože takové případy automaticky vyřazujeme, i když odpoví správně. Dobrou zprávou ale je, že pro všechny soutěžící jsme připravili překvapení a budeme jim posílám slevový kód na e-shop BOLL. Věříme, že se bude mnohým z vás hodit a že příští pondělí povedete svého školáčka s krásným a hlavně kvalitní školním batohem :-)

 

Kdo se tedy může těšit na školní batoh BOLL? 

Blanka Kiršnerová

Kateřina Rathouská

Kristýna Szpaková

Petr Ševčík