Soutěžte - UKONČENo - Vyhrajte voucher v hodnotě 10 000 Kč na dovolenou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

UKONČENo - Vyhrajte voucher v hodnotě 10 000 Kč na dovolenou

Dlouhodobě vám radíme, kam s dětmi na výlet, na výstavu, na zajímavou akci. Ale jednou za čas je taky fajn odebrat se s celou rodinou někam dál a poznat krásy jiných zemí. Zaplavat si v moři, sednout si s knížkou na pláž, poslouchat cikády, šum moře a děti, jak se dohadují, zda postaví z písku hrad nebo zasypou tátovi nohy.
Už se tam vidíte?
Že vám k tomu něco málo schází?

Tak právě pro vás jsme společně s cestovní agenturou Invia připravili květnovou soutěž o voucher na 10 000 Kč, díky kterému budete mít šum moře téměř na dosah.

Invia voucher slouží jako kredit, který můžete využít na služby společnosti Invia dle libosti. Voucher má platnost jeden rok. Ať už se rozhodnete pro romantický víkend ve dvou v Paříži, léty prověřenou dovolenou v Itálii nebo rodinný zájezd do Řecka (který si doplatíte), určitě si užijete božské chvíle.
Na Invia.cz najdete nabídku zájezdů od více než 300 cestovních kanceláří na jednom místě a za stejnou cenu jako v CK. Vybrat si dovolenou v pohodlí domova je snazší, než jste doufali!

No a teď už se pusťte do soutěžení a samozřejmě si důkladně přečtěte soutěžní podmínky!



KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ!

 


Soutěžit můžete od 8. května do 7. června 2019.



V týdnu 10.–14. června 2019 bude vyhlášen 1 vítěz, který získá Invia voucher v hodnotě 10 000 Kč.

Výherce vybereme pomocí generátoru ze všech správných odpovědí, resp. z těch soutěžících, kteří zároveň splní podmínky soutěže. Výherce zveřejníme na této webové stránce a kontaktujeme ho telefonicky i e-mailem.

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále v Klubu Kam s dětmi. Pokud jste se do Klubu Kam s dětmi již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Registrovat se můžete zde.
Podmínkou účasti je, že výherce nám z dané dovolené zašle min. 3–4 fotografie, které budou moci být uveřejněné na sociálních sítí portálu Kamsdětmi.com, jakékoli další zprávy z dovolené budou samozřejmě vítány.
Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni. Jakékoli pokusy o vícenásobné přihlašování do soutěže bude automaticky považováno za porušení podmínek soutěže a bude znamenat vyřazení.


 

Markéta Kropíková už si s rodinou vybírá svou dovolenou, na kterou získala v rámci soutěže poukaz na 10.000Kč. Moc gratulujeme a těšíme se na fotky!!!