Soutěžte - UKONČENO!! - Vyhrajte vstupenky do termálních lázní Laa | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

UKONČENO!! - Vyhrajte vstupenky do termálních lázní Laa

 


Vyrazte s dětmi a užijte si krásný a uvolněný den plný čvachtání, šplíchání a žbluňkání v Therme Laa v Dolním Rakousku.

Přinášíme vám soutěž o 5 vstupenkek pro 2 dospělé a 2 děti do termálních lázní malebného rakouského města Laa and der Thaya. 

V Lázních Laa jsou děti vítány s otevřenou náručí. Děti mohou v THERME LAA prokázat hrdinskou odvahu na dobrodružném tobogánu „Fantasia“, užít si zábavu v bazénu s divokým vírem, přeměnit se v mořskou vílu a ti úplně nejmenší si mohou užít tréninku prvního volného plaveckého tempa nebo se prostě jen pohodlně čvachtat v dětském bazénu o hloubce 30ti cm. I zde se o rozmanitost starají zábavné skluzavky a vodní zvířátka. 

Navíc do sauny zde mohou i Vaše děti! Nachází se zde absolutně první rodinná textilní sauna v Rakousku, která celé rodině umožňuje užít si saunování. Teploty této sauny jsou přizpůsobeny i dětem.

V rodinné oáze lázní můžete také společně s dětmi v klidu relaxovat a odpočinout si od každodenního stresu.

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ!


Soutěžíme od 6.5.2019 do půlnoci 12.5.2019.

Ze správných odpovědí následně pomocí generátoru vybereme 5 výherců, kteří získají vstupenky pro 2 dospělé osoby a 2 děti.

Vstupenky jsou platné po dobu jednoho roku. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Pokud jste tak ještě neučili, můžete ZDE

Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni.

Gratulujeme výhercům: Markéta Hnizdilová, Radim Černý, Táňa Švábová, Petra Šabrňáková, Jana Veselá