Soutěžte - Rodinná soutěž nejen o pobyt na horách | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinná soutěž nejen o pobyt na horách

Rodinná soutěž "nejen" o pobyt v Beskydech

Užijte si dovolenou s dětmi v Beskydech, ve Velkých Karlovicích na česko-slovenském pomezí ve Zlínském kraji. Turistika, cyklistika, lyžování, celoroční koupání ve vyhřívaných bazénech i zábava s dětmi – to vše si můžete vychutnat v malebné valašské krajině, kde jsou stále samozřejmostí ovce na pastvinách a horských úbočích, neporušené hluboké lesy, průzračné bystřiny a čistý horský vzduch.
 
Tentokrát vás zve na návštěvu hotel Galík, který je nejznámějším cykloturistickým hotelem ve Velkých Karlovicích. Díky půjčovně a servisu kol, vynikající domácí kuchyni, vlastní sjezdové trati a nedalekému Ski areálu Razula je Galik oblíbenou zastávkou všech turistů, cyklistů i lyžařů, ale také rodin s dětmi. V hotelech resortu Valachy je celoročně organizována celá řada akcí právě i pro děti. Mezi nejpopulárnější aktivity hotelu Galik patří každoroční Cesta pohádkovým lesem nebo Mikuláš na Galíku. Často jsou zde organizovány také akce pro mentálně postižené a tělesně handicapované děti.

A pokud budete soutěžit, výlet si můžete udělat, kdy budete chtít: stihnete barevný podzim nebo můžete vyrazit na víkend na lyže nebo si výhru necháte na jarní procházky. A jaké ceny jsou pro vás tedy připraveny
1. cena - pobyt na 2 noci pro 2 dospělé a 2 děti v hotelu Galik včetně snídaně
2. cena - pobyt na 2 noci pro 1 dospělého a 1 dítě v hotelu Galik včetně snídaně
3.– 5. cena rodinná vstupenka pro 2 dospělé a až 3 děti do termálních bazénů Wellness Horal 
 
* Platnost pobytů i vstupenek je do 30. 4. 2012. Výhru je možné uplatnit i na pokoj s vlastním sociálním zařízením v případě, že bude v době rezervace pro požadovaný termín volný, v opačném případě bude zájemce ubytován v pokoji se sociálním zařízením společným na chodbě. Doporučujeme tedy rezervaci s dostatečným předstihem.

 
Jak si tedy zasoutěžit?
1. Zaregistrujte se v naší sekci Registrace.
(Dříve zaregistrovaní se již znovu registrovat samozřejmě nemusí aneb registrovaní již vědí:)

2. Pošlete nám na emailovou adresu: [email protected] odpověď na soutěžní otázku:
Jaká je cena zvýhodněného pobytového balíčku Pro praRODIČE s dětmi na 4 noci pro 1 dospělého a 1 dítě?
Inspiraci najdete na www.galik.cz.

3. Soutěžit můžete od 3.10. do 24.10.2011, následně vybereme ze správných odpovědí 5 rodin, které námi budou kontaktovány a společně vaši cestu či výlet naplánujeme.
(Prosím pečlivě vyplňte registraci a soutěžní email včetně vašeho telefonního čísla.)

4.  Z jedné e-mailové adresy, resp. z jedné registrace, je platná pouze jedna odpověď. Do předmětu emailu uveďte "Galík"
Počet správných odpovědí vydělíme pěti a pak budeme dopočítávat - např.300 správných odpovědí (300/5 = 60,v uvedeném případě vyhrává každá 60.správná odpověď).

Těšíme se na vaše odpovědi a přejeme hodně štěstí!

Red.

PS. A možná si velmi brzy zasoutěžíme i o pobyt v nádherném hotelu Horal ;)