Soutěžte - UKONČENO - Otestujte s rodinou brněnské science centrum VIDA! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

UKONČENO - Otestujte s rodinou brněnské science centrum VIDA!

Nedávno jsme vám představili VIDA! science centrum, které se nachází kousek od brněnského výstaviště. Na ploše centra se nachází více jak 170 exponátů, které si můžete s dětmi sami vyzkoušet a objevit tak, jak funguje svět kolem nás. 

Najdete zde oceán v lahvi, v rotující místnosti si můžete užít účinky odstředivé síly, zažít vichřici či si vyzkoušet moderování počasí. Můžete rozjet ledničku na lidský pohon, napsat svá přání na zeď naděje, v hlukové místnosti zkusit překřičet tryskáč, odpálit vodíkovou raketu či se projet na kole po laně šest metrů nad expozicí. To vše a mnohem více na Vás s dětmi čeká v 5 interaktivních expozicích.

 Máte zájem toto všechno s dětmi otestovat na vlastní kůži? 

Pokud ano, pak se rozhodně přihlaste do našeho oblíbeného projektu Testováno maminkami.

Ve spolupráci s centrem VIDA! hledáme 4 rodiny s dětmi, které si chtějí užít spoustu zábavy i poznání. Nás pak bude zajímat, jak jste se v centru VIDA! měli, co se vám líbilo nejvíc, co třeba méně a co se dle vašeho názoru třeba ještě může zlepšit. Vaše následné hodnocení by mělo být co nejvíce objektivní a mělo by obsahovat i pár vašich fotek z návštěvy či klidně videí. Za tu chvilku, kterou strávíte sepsáním krátkého reportu budete mít celý den ve VIDA! centru zdarma a jako bonus poté obdržíte navíc ještě jednu vstupenku pro 4 osoby, platnou do 30.6.2019.

To zní lákavě, co říkáte?

Podmínkou účasti v této akci je:

1) Sepsání krátkého reportu (hodnocení) a zaslání fotografií z testování. Report a fotky bude moci společnost VIDA! použít do referencí a umístit je na svých webových a facebookových stránkách. Testovat se bude do 27. ledna 2019 včetně, takže je nutné, abychom do tohoto data měli od Vás report z návštěvy vypracovaný.

2) Být rodičem dítěte/dětí ve věku 6 - 15 let, jméno a věk dítěte prosím napište i do přihlašovacího formuláře.

3) Být zaregistrován na našich stránkách kamsdetmi.com. Pokud ještě nejste registrování, klikněte na naší homepage na „KLUB“.

4) Zodpovědět jednoduché otázky, které najdete ve formuláři.

5) Hrát fér a příhlásit se do testování za rodinou pouze a jenom jednou. Všechny pokusy o doublování přihlášek evidujeme a takoví soutěžící už nemají šanci na výhru. Přesto, že tuto podmínku uvádíme u všech soutěží, stále je mnoho těch, kteří to zkouší…

Přesné znění reportu z testování si pak s vybranými rodiči domluvíme, ale nemusíte se vůbec bát, pokud už tento náš projekt Testováno maminkami znáte, víte, že po nikom nechceme sepsat diplomovou práci. Co všechno by měl report obsahovat, to bude upřesněno v e-mailu vybraným testujícím.

KLIKNĚTE ZDE NA FORMULÁŘ PRO ZAŘAZENÍ DO TESTOVÁNÍ 

Přihlásit se můžete od 18.12. do 28.12. 2018 včetně. Ze všech správných došlých odpovědí, které budou splňovat podmínky zařazení do testování vybereme pomocí generátoru čtyři výherce, které vyhlásíme na této stránce 29.12.2018

Soutěž ukončena. Gratulujeme výhercům : Marcela Dubinová, Lenka Špaltová, Gabriela Pokorná, Ondřej a Tomáš Svobodovi