Soutěžte - UKONČENO - Vánoční soutěž o hodinky Swatch a FlikFlak | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

UKONČENO - Vánoční soutěž o hodinky Swatch a FlikFlak

Protože chceme tomu Ježíškovi trochu pomoct, a protože vás bylo tolik, kdo jste soutěžili o hodinky v předchozí soutěži nebo je chtěli testovat... tak je tu přece jen ještě jedna možnost – vánoční soutěž!!!

Ti, kdo nás sledujete pravidelně, jste si jistě seriálu na téma Děti a čas již všimli. Kdo ne, pak se určitě začtěte ZDE nebo ZDE a podívejte se také na druhý díl v rámci seriálu TAK DĚTI KAM?, který je právě o hodinkách a kde odhalujeme výsledky našeho malého testování. Na video se podívejte důkladně, protože se vám to při odpovídání na soutěžní otázky může hodit! V současné době testuje hodinky FlikFlak 5 malých školáků a předškoláků a my už se moc těšíme, jaké vysvědčení si hodinky v lednu vyslouží.

 

 

Ve spolupráci s největším hodinářstvím ve střední Evropě Koscom jsme pro vás tedy připravili vánoční soutěž celkem o 6 hodinek značky Swatch! Hledáme tři výherce a každý z nich obdrží jedny dětské hodinky řady FlikFlak a jedny hodinky pro dospělé. Zkrátka tedy nepřijdou ani děti, ani rodiče.


V případě výhry si děti vyberou z dětské řady FlikFlak, která je zcela unikátní. Hodinky jsou vodotěsné, mají příjemný textilní řemínek a dají se vyprat! Ano milé maminky, dají se prát! No a maminka, tatínek nebo třeba babička (dle toho kdo soutěží) si pak vybere hodinky pro sebe nebo někoho blízkého.

Koscomu mají jak Swatchek pro dospělé, tak těchto dětských řady FlikFlak obrovské množství.

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ

 

Soutěžíme od 6. 12. do 13. 12. 2018 včetně.

 

Následně vybereme ze správných odpovědí pomocí generátoru 3 výherce. Výherci budou známi nejpozději 3 dny po ukončení soutěže a budou kontaktováni e-mailem či telefonicky. Každý výherce si vybere jedny dětské hodinky Swatch (řady FlikFlak) a jedny hodiny značky Swatch (v hodnotě do 2.500,-). Vybírat budeme dle aktuálních skladových zásob partnera soutěže.

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále v Klubu Kam s dětmi. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni bez náhrady

 


Moc děkujeme všem, co se do soutěže zapojili.

Ze správných odpovědí nám generátor vybral tři výherce, se kterými už jsme v spojení ohledně předání hodinek. Moc gratulujeme:

Darině Filipi

Beatě Lackowiczové

Věře Vetešníkové