Soutěžte - UKONČENO - Testujte s dětmi hodinky Swatch | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

UKONČENO - Testujte s dětmi hodinky Swatch

Před pár týdny jsme třem dětem v našem týmu nasadili náramkové hodinky a pozorujeme, jak se změní či nezmění jejich pojem o čase, dochvilnost, časová zodpovědnost a také zda se Šimon naučí díky barevným ručičkám Flik a Flak poznávat hodiny.

První výsledky náš malý průzkum už má, ale zatím nebudeme více prozrazovat. Teď bychom ale rádi do tohoto průzkumu, jinak řečeno testování, zapojili i vás resp. vaše děti.

Upozorňujeme, že v případě výhry není možné dát hodinky dětem pod stromeček, protože testování je nutné začít ihned po jejich obdržení, jinak nebudou výsledky relevantní. 

 

 

Ve spolupráci s největším hodinářstvím ve střední Evropě Koscom hledáme pět dětí ve věku 6 – 11let, které nemají náramkové hodinky (ať už z jakéhokoli důvodu) a které by si náš experiment chtěly s námi vyzkoušet.

Úkol bude vcelku jednoduchý. Každé vybrané dítě obdrží hodinky Swatch dětské řady Flik Flak (dle vlastního výběru) a začne je nosit. Maminka nebo tatínek bude pozorovat, jak se s hodinkami sžije, zda si dává víc pozor na to, kolik je a kolik času na danou aktivitu či povinnost má, a v případě těch nemladších, zda se naučí díky hodinkám čas poznávat. Taky nás bude zajímat, co na tuto novinku řeknou kamarádi, spolužáci. Testovat se bude do 6. ledna, takže je nutné, aby se začalo hned, jak výhercům hodinky dorazí, tak aby byl výsledek a hodnocení co nejrelevantnější. 

Přesné znění úkolu a reportu z testování si pak s vybranými rodiči domluvíme, ale nemusíte se vůbec bát, pokud už tento náš projekt Testováno maminkami znáte, víte, že po nikom nechceme sepsat diplomovou práci :-)

 

Jaké jsou tedy podmínky pro zařazení do testování hodinek?

 

Hledáme 5 testujících ve věku 6-11let (včetně). Prosím, hlaste jen ty děti, které skutečně ještě hodinky nemají resp. nenosí, protože jinak nebude pro ostatní rodiče výsledek testování přínosný. Podmínkou zapojení do projektu Testováno maminkami je sepsání nezávislého reportu a pořízení fotodokumentace. S tímto prosím počítejte! Co všechno by měl report obsahovat, to bude upřesněno v e-mailu vybraným testujícím. Tak jako u všech soutěží, je nutné být zaregistrován/a na našich stránkách kamsdetmi.com. Pokud ještě nejste registrování, klikněte naší homepage na „KLUB“. No a v neposlední řadě jde o podmínku hrát fér a příhlásit se do testování za rodinou pouze a jenom jednou (a to i v případě, že máte více dětí resp. vnoučat). Všechny pokusy o doublování přihlášek evidujeme a takoví soutěžící už nemají šanci na výhru.

KLIKNĚTE ZDE NA FORMULÁŘ PRO ZAŘAZENÍ DO TESTOVÁNÍ 

 

Přihlásit se resp. vaše dítě můžete od 30. 10. do 9. 11. 2018 včetně.


Děkujeme všem, kdo měli chuť se zapojit do testování. Vaše příspěvky nás moc těšily a všechny jsme si přečetly. 

Do testování se nakonec zapojí: 

šestiletý Marek

sedmiletý Natan

šestiletá Stela

devítiletá Karolína

devítiletý Ondřej

Jsme v kontaktu s jejich rodiči, kteří je přihlásili a moc se těšíme na jejich testování, postřehy a fotky.