Soutěžte - UKONČENO - Soutěž o hodinky pro děti i rodiče | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

UKONČENO - Soutěž o hodinky pro děti i rodiče

První velká soutěž o hodinky je tu. Pro ty, co nás sledují pravidelně, to není žádné překvapení, protože už jsme to avizovali dříve. Ať už v článku Moje první hodinky aneb vzpomínky, které se časem neztratí nebo ve videu, které doporučuji pozorně sledovat, protože se vám to při odpovídání na soutěžní otázky může hodit!

 

 

Ve spolupráci s největším hodinářstvím ve střední Evropě Koscom jsme pro vás připravili celý seriál na téma děti a čas. Řešíme ho totiž denně, dalo by se říct, ve dne v noci. Možná si říkáte, co má projekt Kam s dětmi společného s časem. Vězte, že hodně. Domníváme se (a jistě nám dáte za pravdu), že ten nejlépe strávený čas je ten, který strávíte s dětmi, a právě proto vám denně přinášíme tolik tipů, nápadů, inspirace. No a protože máme v redakci mnoho dětí ve věku, kdy se učí s časem pracovat, napadlo nás, o tyto „zážitky“ se podělit i s vámi.

 

Soutěžíme celkem o 6 hodinek značky Swatch! Hledáme tři výherce a každý z nich obdrží jedny dětské hodinky řady FlikFlak a jedny hodinky pro dospělé. Výherci mohou vybírat ze 4 modelů pro děti a 4 modelů o pro dospělé!

Mimochodem, dětská řada FlikFlak, ze které jsme do soutěže vybrali dva holčičí a dva klučičí modely, je zcela unikátní. Hodinky jsou vodotěsné, mají příjemný textilní řemínek a dají se vyprat! Ano milé maminky, dají se prát! V Koscomu mají jak Swatchek pro dospělé, tak těchto dětských řady FlikFlak obrovské množství.

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ

 

Soutěžíme od 15. 10. do 25. 10. 2018 včetně.

 

Následně vybereme ze správných odpovědí pomocí generátoru 3 výherce. Výherci budou známi nejpozději 3 dny po ukončení soutěže a budou kontaktováni e-mailem či telefonicky. Každý výherce si vybere jedny dětské hodinky Swatch (z navrhovaných variant) a jedny hodiny značky Swatch (z navrhovaných variant).

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále v Klubu Kam s dětmi. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni bez náhrady.


SOUTĚŽ BYLA UKONČENA, známe výherce a samozřejmě odtajníme i správné odpovědi.

Značka Swatch je zkratkou ze second watch, tedy druhé hodinky. Zdrojem této informace je jak samotný výrobce, tak wikipedia. Hodiny se v současné době učí standardně v druhém ročníku základní školy (dle platných osnov). No a Flik Flak jsou jména ručiček dětské řady hodinek Swatch.

A kdo se může těšit na výhru?

Z těch, co odpověděli na všechny tři otázky správně, vybral generátor tyto výherkyně:

Jana Kokošková

Kateřina Silber

Jitka Macášková

Moc gratulujeme a pokud jste tentokrát neměli štěstí, nezoufejte, už pro vás chystáme další zajímavou soutěž.