Soutěžte - Ukončeno - Vyhrajte prodloužený víkend na Lipně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ukončeno - Vyhrajte prodloužený víkend na Lipně

Společně s Landal Marina Lipno jsme pro vás připravili úžasnou soutěž. Vyhrát totiž můžete prodloužený víkendový pobyt v komfortních apartmánech pro 2+2 osoby se vstupem do Království lesa zcela zdarma. Přijet můžete v červnu, září nebo říjnu.

Tato výhra potěší všechny, kteří si chtějí odpočinout či zažít nové zážitky. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku.

Landal Marina Lipno nabízí nejpestřejší nabídku ubytování na Lipně a v jeho okolí. Celý areál je speciálně vybaven právě pro pobyty pro rodiny s dětmi. 306 komfortních apartmánů stojí přímo na břehu lipenského jezera. K dispozici jsou apartmány pro dvě osoby, ve kterých najdete potřebné soukromí, až po velice prostorné apartmány s možností pohodlného ubytování až pro 10 osob, které nabízí možnost strávení dovolené s početnou skupinou přátel. Rozměry apartmánů jsou více než komfortní. Nejmenší apartmán disponuje 47 m2  a největší apartmán nabízí dokonce 142 m2.  

Jako další skvělé vyžití pro děti nabízí Landal Marina Lipno dětský klub s animátory, kteří se dětem plně věnují. Lipno toho nabízí pro děti mnohem víc. Více o aktivitách pro rodiny s dětmi.

Takže pokud si chcete odpočinout a zažít něco nového, určitě se zapojte do soutěže.  

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ!


Soutěžíme od 16. května do 26. května včetně.

 

 

Následně vybereme pomocí generátoru jednoho výherce, který obdrží informace, jak si výhru zajistit.

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále v Klubu Kam s dětmi. Pokud jste se  do Klubu Kam s dětmi již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni.

 


 

VÝHERKYNÍ JE RADMILA KRUMPÁROVÁ. Moc gratulujeme.