Soutěžte - Ukončeno - Vyrazte s dětmi na pohádku s živou hudbou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ukončeno - Vyrazte s dětmi na pohádku s živou hudbou

Výjimečný zážitek nejen pro děti slibuje promítání úspěšného animovaného filmu z dílny BBC podle Příběhů lišky Bystroušky Leoše Janáčka. To vše za živého doprovodu Symfonického orchestru Českého rozhlasu. V sobotu 14. dubna prostě ve Forum Karlín nesmíte chybět. A díky naší spolupráci s SOČRem vám nyní můžeme k návštěvě této jedinečné akce trochu pomoci. Máme pro vás celkem 8 vstupenek v nové soutěži.

Než se dáte do soutěžením, přečtěte si ještě něco málo k programu, může se vám to hodit…

Symfonický orchestr Českého rozhlasu doplní živým hudebním doprovodem tentokrát animovaný film, který vytvořili tvůrci z BBC. V hodinovém filmu promítaném na velkoformátovém plátně Janáček svou úchvatnou hudbou vylíčí život lišky Bystroušky. Jednotlivé party nazpívali čeští sólisté Radka Sehnoutková, Martin Gurbal, Marek Olbrzymek, Jakub Tolaš, Aleš Briscein a Zdeněk plech za podpory Kantilény, sboru dětí a mládeže při Filharmonii Brno. Taktovky se ujme francouzský dirigent Laurent Pillot. Záměrem této události je představit operu publiku, které běžně nenavštěvuje tento hudební žánr, je zaměřeno zejména na děti, jejich rodiče a prarodiče. Za animovanou podobou opery čerpající volně z kreseb malíře Stanislava Lolka stojí Geoff Dunbar. Britský filmař, který spolupracoval mj. s legendárním Paulem McCartneyem, převedl nevšední operu o lásce, přírodě, zvířatech a lidech na filmové plátno s humorem, poetikou i hlubokým chápáním geniální hudby hukvaldského rodáka

V rámci soutěže odměníme dva výherce, každý obdrží 4 volné vstupenky na toto představení, které se koná 14. dubna.

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ

 

 

Soutěžíme od 27. 3. do 3. 4. 2018 včetně.

 

Následně vybereme pomocí generátoru výherce.

 

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále v Klubu Kam s dětmi. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář.


Tereza Vlčková a Helena Petrová - to jsou maminky (teda vlastně nevíme, ale předpokládáme :-)), které vyhrály v soutěži o vstupenky na Lišku Bystroušku. Moc gratulujeme, užijte si to s dětmi a všem ostatním moc díky za účast a už připravujeme další báječné soutěže!