Soutěžte - UKONČENO - Velká zimní soutěž Snow and Fun | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

UKONČENO - Velká zimní soutěž Snow and Fun

Velká zimní hra již byla ukončena!

Další fotografie již nebudou do soutěže zařazeny.

 

SNOW&FUN – SOUTĚŽ O ZIMNÍCH RADOVÁNKÁCH NA ČESKÝCH HORÁCH

Po úspěšné Velké podzimní soutěži To nejlepší z baroka! pro vás máme její zimní variantu. Tentokrát budeme cestovat po českých a moravských horách, resp. po místech, kde trávíte volno nebo dovolenou se svou rodinou a hlavně dětmi a užíváte si zimních radovánek.

V současné době na českých horách už nějaký sníh máme a v nížinách ho v nejbližší době očekáváme. Takže proč zrovna teď nezačít se soutěží plnou zimních radovánek, relaxu na sněhu, dětského smíchu a poznávaní nových míst po celé České republice?

 

POZOR, POZOR! Velká zimní soutěž právě začíná!

Opět od vás očekáváme vaše rodinné fotky. Pokud zimní dovolenou teprve plánujete, můžete se do soutěže přihlásit i s fotkami z loňské zimy.

 

O co se hraje?

Výhry jsou opět pohádkové a pojí se, jak jinak než ke sněhu a zábavě!

Ve hře Snow&Fun budeme spoustu krásný cen.

 

A jak se zapojit?

I pro tentokrát je to velmi jednoduché. Stačí poslat nám vaši fotku plnou smíchu a zimních radovánek. Podmínkou je, že bude fotka vyfocena v České republice a je úplně jedno, jestli na ní děti budou válet sudy na sněhu nebo budou stavět sněhuláka či trénovat obloučky. Naše heslo zní Snow and Fun! K fotografii doplňte vaše iniciály a kde a při jaké příležitosti jste fotku pořídili. Prosíme neposílejte nám ale fotografie, se kterými jste soutěžili již v loňském roce. Tyto nebudou do soutěže zařazeny.

 

Fotku nám nahrajte přes FORMULÁŘ ZDE.

Nebo můžete fotku přidat pomocí Instagramu, ale nezapomeňte přidat hastagy #kamsdetmi #snowandfun. Nezapomeňte připojit, kde jste byli a pro identifikaci i vaše jméno.

 

Všechny soutěžní fotografie postupně nahrajeme do facebookového alba. Pak už jen hlasujte, lajkujte a sdílejte následně fotky, které se vám líbí.

 

Soutěžit můžete od 1.12. do 28.12.2017

Všechny zaslané fotky budeme postupně zveřejňovat na našich facebookových stránkách v albu k této soutěži. Připraveno je 5 balíčků s opravdu nadupanými výhrami. Zapojit se můžete i vícekrát, čím více fotek „Snow&Fun“  s dětmi, tím lépe. Výherní fotky bude vybírat odborná porota, ale k počtu lajků či pozitivních komentářů může být také přihlédnuto. Tak jako u všech soutěží, i u této vás žádáme, abyste byli (nebo se nově stali) členem Klubu Kam s dětmi. Výherce zveřejníme po vánočních svátcích.

_____________________________________________________________________________________________

Tak a již známe výherce. Kdo a na co se může těšit?

Balíček rodinné denní permanentky do Ski areálu Kouty, knížky Velká kniha pohádek od nakladatelství Svojtka a dárků od CzechTourism vyhrává:

Lenka Šoltová - Řečany nad Labem

Kateřina Štroblíková - Rosice

 

Balíček carvingové boby Zipfy, knížky Velká kniha pohádek od nakladatelství Svojtka a dárků od CzechTourism vyhrává:

Šárka Jelínková - Kutná Hora

Karla Balejová - Valašská Polanka

 

Balíček knížky Velká kniha pohádek od nakladatelství Svojtka a dárků od CzechTourism vyhrává:

Martina Rolincová - Praha 6

 

Výhercům gratulujeme!