Soutěžte - Ukončeno - Velká podzimní hra s agenturou CzechTourism | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ukončeno - Velká podzimní hra s agenturou CzechTourism

Velká podzimní hra je UKONČENA!!!

Další fotografie již nebudou zařazeny! 

 

Léto už pomalinku končí, ale aby vám z toho nebylo smutno, přicházíme k vám s novou Velkou podzimní hrou. I tentokrát jsme ji pro vás připravili společně s agenturou CzechTourism. Letos se zaměříme na období baroka a to vše pod názvem To nejlepší z baroka.  

 

O co se hraje?

Výhry jsou vskutku hodnotné. Můžete těšit na několik rodinných vstupů do Aquaparku Čestlice i rodinné vstupy do Aqualandu Moravia, dětskou knižní novinku Po stopách baroka z dílny nakladatelství Portál, spoustu her od Albi v podobě strategické hry Catan - Osadníci z Katanu, vědomostní hry V Kostce - Historie, vzdělávací hry Cortex či dárky od agentury CzechTourism.

Tak vzhůru do toho! Tyto krásné ceny čekají jen na vás.

 

Jak se zapojit?

Protože o prázdninách se hodně cestuje a fotí, zasílejte nám fotografie z vaší návštěvy, tentokrát,  barokních památek či fotografií jakkoliv s barokem spojených. Barokní místa s přehlednou mapou a příběhy najdete zde
Zaslaná fotografie by měla být z tohoto roku, bude na ni vidět místo, resp. akce, kterou jste navštívili a pokud by se vám do objektivu vešly i děti, pak budeme jen rádi (není to podmínkou).

Fotku pak nahrajete jednoduše přes formulář zde.

Svou fotografii také můžete přidat na svůj instagram a označit ji hashtagy #kamsdetmi #tonejlepsizbaroka. Nezapomeňte připojit vaše jméno a kde jste byli.

Všechny soutěžní fotografie postupně nahrajeme do facebookového alba s názvem Soutěžní fotografie To nejlepší z baroka! Poté budete moci hlasovat, lajkovat a sdílet fotky, které se vám líbí a chcete, aby vyhrály. Protože přece jen fotografie s nejvíce lajky vyhrávají. Zapojit se můžete i víckrát, čím víc výletů jste s dětmi po stopách baroka udělali či uděláte, tím lépe. Ale posílejte vždy k jednomu výletu jen jednu fotografii.
Tak jako u všech soutěží, i u této vás žádáme, abyste byli (nebo se nově stali) členem Klubu Kam s dětmi. Výherce zveřejníme na konci října.

 

Soutěžit můžete od 18. září do 18. října 2017.

 

Pokud si říkáte, že zrovna barokních památek moc neznáte, nezoufejte a určitě se nechte inspirovat webem Česko - země příběhů, kde najdete v sekci Akce nebo Výlety spoustu tipů a nápadů na výlet kolem baroka. Barokních památek totiž v České republice máme spoustu.

 

__________________________________________________________________________________________

Je to tady, již známe výherce! A kdo a na co se tedy může v nejbližších dnech těšit?

Balíček rodinného vstupného do Aquaparku Čestlice, knížku Po stopách baroka od nakladatelství Portál, strategickou hru Catan - Osadníci z Catanu od Albi, a dárkové předměty od agentury CzechTourism získávají:

Lenka Šoltová - Řečany nad Labem 

Lucie Tůmová - Roztoky 

Zdeňka Trenčínská - Praha 5 

 

Balíček rodinného vstupného do Aqualandu Moravia, knížku Po stopách baroka od nakladatelství Portál, vzdělávací hru Cortex a dárkové předměty od agentury CzechTourism získávají:

Jana Joudlová - Praha 5 

Žaneta Kotková - Nový Jičín 

Michaela Bohmová - Praha 4

 

Balíček vzdělávací hry Cortex a dárkové předměty od agentury CzechTourism vyhrávají:

Dana Truksová - Podolí

Romana Jarošová - Žďár nad Sázavou

 

Balíček vzdělávací hry V kostce - Historie a dárkové předměty od agentury CzechTourism vyhrávají:

Růžena Vrchlavská - Plzeň

Ludmila Urbanová - Brno

 

Všem výhercům gratulujeme a ostatní nevěšte hlavu, protože již nyní pro vás připravujeme Velkou zimní hru! A máte se na co těšit!