Soutěžte - Probíhá testování - Zapojte se do testování školních batohů BOLL | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Probíhá testování - Zapojte se do testování školních batohů BOLL

Minulý týden jsme vám představili novinku tradičního českého výrobce batohů BOLL, dětské školní batohy. Čtyři krásné batohy nám dorazily do redakce a jsou ještě lepší než na fotkách! Musím smeknout před zádovým systémem, protože je skutečně neskutečně propracovaný… Ale nebojte, nenecháme si je J Všechny jsou určené pro vás, resp. vaše malé školáky. Máte zájem?

Pak se rozhodně přihlaste do našeho oblíbeného projektu Testováno maminkami. Můžeme prozradit, že i když hledáme „jen“ čtyři z vás, odměnu máme pro všechny, kteří se do testování budou chtít zapojit a vyplní soutěžní formulář!!! Čtyři dětské školní batohy BOLL jsou připravené na vaše náročné testování. A nepůjde o ledajaké testování. Školní batoh je přeci nutné řádně vyzkoušet a pouze na vás pak bude, jaké mu vystavíte na konci školního roku vysvědčení. Soutěžní otázky, které vás posunout do možnosti být na testování vybrán/vybrána nejsou složité. Doporučujeme si pořádně přečíst náš úvodní článek o batůžkách a také nastudovat výhody dětských školních batohů.

Podmínky pro zařazení do testování školních batohů BOLL:

Hledáme tedy 4 testující, a protože máme čtyři různé batůžky, budeme hledat holku a kluka pro menší 18-ti litrový School Mate a holku a kluka pro větší 22-ti litrový Smart. V soutěžním formuláři nám tedy nezapomeňte vyplnit údaje o vašem školákovi. Podmínkou je, že bude v následujícím školním roce navštěvovat první až šestou třídu.  Další podmínkou zapojení do projektu Testováno maminkami je sepsání nezávislého reportu a pořízení fotodokumentace. V tomto případě budete hodnotit dvakrát. První „malé vysvědčení“ dáte batohům hned v říjnu (tedy po prvním školním měsíci) a velké vysvědčení pak na konci školního roku. Co všechno by měl report obsahovat, to bude upřesněno v e-mailu vybraným testujícím. Tak jako u všech soutěží, je nutné být zaregistrován/a na našich stránkách kamsdetmi.com. Pokud ještě nejste registrování, klikněte naší homepage na „KLUB“. No a v neposlední řadě jde o podmínku hrát fér a příhlásit se do testování za rodinou pouze a jenom jednou. Všechny pokusy o doublování přihlášek evidujeme a takoví soutěžící už nemají šanci na výhru. Nezapomeňte, že máme odměnu pro všechny, kdo se do testování přihlásí a splní všechny výše uvedené podmínky!!!

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ!

Termín pro zaslání vyplněného soutěžního formuláře je: 3.-11. srpna 2017. Ze všech správných došlých odpovědí, které budou splňovat podmínky zařazení do testování vybereme pomocí generátoru čtyři výherce, které vyhlásíme na této stránce 14. srpna 2017.

Odesláním soutěžního formuláře dáváte souhlas se zpracováním vyplněných údajů pro účely portálu Kamsdětmi.com (RAUL, s.r.o.) a BOLL GEAR s.r.o.


 

Soutěž o batohy BOLL k testování byla ukončena a my moc děkujeme všem, kdo se přihlásili. Batůžky posíláme těmto školákům:

prvňáček Tomáš Červinka

druhačka Elinka Klejchová

čtvťáček Ondřej Vítovec

čtvrťačka Valerie Fišerová

Moc a moc gratulujeme, věříme, že dětské batohy BOLL udělají radost a zároveň se moc těšíme na hodnocení jak malých školáků, tak jejich rodičů.

A jak jsme slíbili, posíláme voucher na 20% slevu na veškerý sortiment BOLL všem, kdo se do testování chtěli zapojit a poslali soutěžní formulář. Věříme, že i tento dárek pro všechny udělá radost i těm, na koho se to štěstí tentokrát neusmálo.