Soutěžte - Ukončeno - Soutěžte s námi o knížky z dílny nakl. PRESCO GROUP | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ukončeno - Soutěžte s námi o knížky z dílny nakl. PRESCO GROUP

A je to tady! Máme pro vás v novém roce další soutěž pro malé vášnivé čtenáře. Tentokrát si můžete zasoutěžit o knížky z dílny nakladatelství PRESCO GROUP, které jsou vydané pod novou knižní značkou Ella & Max.

 Obě knížky, o které můžete soutěžit, jsou určeny pro školáčky, kterým se nezadržitelně blíží pololetní vysvědčení a taková knížka by mohla být určitě krásnou odměnou za ještě krásnější vysvědčení. Navíc jsou knížky bohatě ilustrované, nápadité a srozumitelné obrázky se plynule prolínají s textem, což činí z četby velký zážitek.

Prvním titulem je knížka Otolína a žlutá kočka. V této knížce zažijete s Otolínou nejedno nevšední dobrodružství, jako je například řešení záhady série loupeží na Třetí ulici.

 

 

 

Druhým titulem je pak knížka Otolína ve škole. Zde se dozvíte, jak v sobě tahle zvláštní dívenka objevila své neobvyklé schopnosti a navštívíte s ní nevšední školu plnou velmi nevšedních žáků.

 

 

 

A pokud by vás zajímaly další knížky, které nakladatelství vydalo pod novou knižní značkou Ella & Max, nakoukněte zde. Najdete tam dalších 20 zajímavých dětských titulů.

 

Ale teď již k samotné soutěži:

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ!

Soutěžit můžete od pondělí 16. ledna až do neděle 22. ledna 2017. 

 

Výherci jsou: Ivana Bessogonovová - Praha 4, Pavlína Pálfiová - Brandýs nad Labem, Vlasta Uličníková - Ratiboř, Eva Nolčová - Šťáhlavy, Jana Vítovcová - Plzeň a Veronika Rašťáková - Praha 9. 

Všem samozřejmě gratulujeme!