Soutěžte - Soutěž o vstupenky na premiéru a další lichožroutí dárky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěž o vstupenky na premiéru a další lichožroutí dárky

Už jen párkrát se probudíte a najdete obě své ponožky. Dvacátého října vstupují do kin Lichožrouti a pak už budete rádi, když najdete aspoň nějakou tu lichou. Knížka, která pobláznila děti (a z naší vlastní zkušenosti) i dospělé se dočkala filmového zpracování a my už se nemůžeme dočkat, až Hihlíka a všechny další uvidíme na plátně.

Abyste si i vy krátili čekání, připravili jsme pro vás spolu s tvůrci tohoto filmu soutěž. A není to ledajaká soutěž. Hlavní cenou jsou 4 vstupenky na premiéru. Ano, čtete správně - na PREMIÉRU!!!

Na své si ale přijdou i ti, kteří by to měli 19.10. do CineStar Anděl daleko. Ve hře je také 6 vstupenek platných po celé republice a krásné dárkové balíčky. Můžete se těšit na 5 pytlíků Hihlík, 5 triček a 5 párů lichoponožek.

Takže, podívejte se na trailer a pak si dočtěte všechny informace k soutěži a pusťte se do toho :-)

 

1. cena: 4 vstupenky na premiéru filmu Lichožrouti (18.10.2016 - CineStar Anděl)

2. a 3. cena: 3 vstupenky platné v síti CineStar na představení Lichožrouti (čas a místo dle výběru) + dárkový balíček Hihlíka (pytlík, tričko, lichooponožky) 

4., 5. a 6. cena: dárkový balíček Hihlíka (pytlík, tričko, lichooponožky)

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ

 

Soutěžíme od 11. 10. do 15. 10. 2016 včetně.

Následně vybereme pomocí generátoru výherce.

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále v Klubu Kam s dětmi. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni. Odesláním soutěžního formuláře dáváte souhlas se zpracováním vyplněných údajů pro účely Kamsdětmi.com.


 

Už známe všechny vítěze. Na premiéře se potkáme s Markétou Janebovou.

Tři vstupenky na jakékoli představení Lichožroutů v kině CineStar a lichožroutí balíček putuje k Lence Říhové a Pavlovi Dobrovolnému.

A na lichožroutí balíčky se mohou těšit: Marie Vaculíková, Romana Jarošová a Ivana Bessogonovová.

GRATULUJEME!!!