Soutěžte - Ukončeno - Královské zážitky na karlovských místech | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ukončeno - Královské zážitky na karlovských místech

Hra Královské zážitky na karlovských místech zná své vítěze!

A moc se těšíme na vaše fotky z rodinných výletů po stopách Karla IV. Jak už totiž z názvu soutěže napovídá, vše se točí kolem tohoto panovníka, který letos oslavil významné jubileum.

 

O co se hraje?

Výhry jsou vskutku královské a pojí se, jak jinak, k výletům po Česku a ke Karlu IV.

Ve hře Královské zážitky na karlovských místech budeme rozdělovat 15 balíčků s výhrami!!! Hrajeme o několik rodinných vstupů na hrady a zámky, které se samozřejmě pojí s Karlem IV., o desítku stolních her pro děti i rodiče jako například Česká republika v kostce, Historie v kostce a Moje první Česko. U her, které nám do soutěže věnovala Albi, se dozvíte o naší historii mnoho nového a přitom se skvěle pobavíte. V neposlední řadě můžete získat dárky našeho hlavního partnera, agentury CzechTourism.

 

A jak se zapojit?

Tentokrát vás nebudeme testovat z historie či zeměpisu, stačí poslat fotku z výletu či akce, která se jakkoli pojí s postavou Karla IV.

Jestli si právě říkáte, že jste letos nebyli na Karlštejně či Karlovým mostě, pak nezoufejte, těch míst spojených s naším nejznámějším vladařem je po celé zemi stovky. Možná ani nevíte, že louku za vaší chalupou sekala Karlova babička :-) Místa s přehlednou mapou a příběhy najdete zde.la IV. Fotka by měla být z tohoto roku, bude na ni vidět místo resp. akce, kterou jste navštívili a pokud se vám do objektivu vešly i děti, se kterými jste na rodinném výletě byli, pak to bude skvělé (není to však podmínkou).


Krom toho se letos konalo nespočet akcí u příležitosti sedmi set let od narození Karla IV. a zaslaná fotka může být i z nějaké této akce.

 

Fotku nahrajete jednoduše přes FORMULÁŘ ZDE.


Nebo můžete fotku přidat pomocí instagramu, a to s hashtagy  #kamsdetmi #kralovskezazitky. Nezapomeňte připojit, kde jste byli a pro identifikaci i vaše jméno.

Všechny soutěžní fotografie postupně nahráváme do facebookového alba zde. Hlasujte, lajkujte a sdílejte fotky, které se vám líbí, ať máme pak to rozhodování trochu jednodušší.

 

Soutěžit můžete od  4. 10. do 28. 10. 2016.

 

Všechny zaslané a instagramové fotky budeme postupně zveřejňovat na našich facebookových stránkách v albu k této soutěži. Připraveno je 15 balíčků s opravdu nadupanými výhrami. Získat můžete rodinné vstupné na hrad či zámek, vzdělávavací hru od Albi a dárky od agentury CzechTourism. Zapojit se můžete i vícekrát, čím více výletů jste s dětmi po stopách Karla IV. udělali či uděláte, tím lépe. Samozřejmě nám neposílejte více fotek k jednomu výletu. Na facebooku se pak budete moci podívat na všechny soutěžní fotografie, lajkovat, komentovat a zvát přátele.  Výherní fotky bude vybírat odborná porota, ale k počtu lajků či pozitivních komentářů může být také přihlédnuto. Tak jako u všech soutěží, i u této vás žádáme, abyste byli (nebo se nově stali) členem Klubu Kam s dětmi. Výherce zveřejníme do poloviny listopadu.

 

 


 

Soutěž byla ukončena a my už posíláme ceny a gratulace následujícím soutěžícím: 

Iveta Bartáková

Romana Jarošová

Oksana Smola

Petra Železná

Markéta Koutová

Petra Koloušková

Michaela Boehmová

Tereza Cízová

Radka Kalašová

Monika Kulhavá

Eva Novotná

Eva Prouzová

Jana Šimonová

Lucie Doubravová

Jana Joudlová

První čtyři jmenované se mohou těšit na rodinné vstupenky na hrad či zámek, všem pak posíláme hry od Albi, jejichž fotky vidíte níže a každému také několik krásných dárečků od agentury CzechTourism. Moc děkujeme všem za soutěžní fotografie a v prosinci odstartujeme další velkou hru podobého typu.