Soutěžte - Pojďte s námi soutěžit o školní batoh od firmy Presco Group | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pojďte s námi soutěžit o školní batoh od firmy Presco Group

 

Pomalinku se nám blíží nový školní rok a nezbytnou součástí každého školáčka se opět stane i školní batoh. Právě proto vám přinášíme další soutěž, tentokrát o školní batohy, z nové kolekce společnosti Presco Group.

Nová kolekce školních potřeb potěší hlavně ty školáky, kteří mají rádi populární komiksové a filmové superhrdiny. Legendární postavy Batman a Superman jsou hlavním motivem nové licenční řady produktů. Nezapomnělo se ani na děvčata – i ona se mohou těšit na svoji hrdinku Supergirl.


 

Kolekce v těchto nadčasových designech obsahují vše, co potřebuje dnešní náročný školák. Základem výbavy je školní batoh rozměru 46,5 × 32 × 17 cm s anatomicky polstrovanými zády, s nastavitelným prsním popruhem a s výškově nastavitelnými ramenními popruhy z příjemného a prodyšného materiálu. Školní batoh obsahuje jeden hlavní prostor s polstrovanou kapsou na notebook, v kterém budou všechny potřebné pomůcky přehledně uspořádané, a přední zipovou přihrádku s organizérem pro různé nepostradatelné drobnosti. 

K dalším důležitým doplňkům batohu patří reflexní prvky, které zvyšují bezpečnost dětí při pohybu venku, a dostatečně široký a pevný úchyt, vhodný pro časté přenášení batohu v ruce. Na pravém i levém boku je síťová kapsa určená na láhev s pitím. 

Všechny tyto školní batohy mají velmi atraktivní vzhled a každá licence nabízí hned dva motivy. Novinkou každého batohu je kapsa obsahující pončo do deště, které je vyrobené z kvalitního materiálu a obsahuje reflexní prvky pro zvýšenou bezpečnost dětí. Batohy jsou ideální hlavně pro žáky 2. stupně základních škol.

 


Kompletní kolekci najdete na www.presco.cz.

 

Soutěžit jste mohli od pondělí 15. srpna až do neděle 21. srpna 2016. 

 

Výherci jsou: Dana Poláková - Ostrava, Lucie Kletenská - Nový Jičín, Ladislav Červínek - Most

Výhercům gratulujeme!

A ti, co nevyhráli - nebojte se, v blízké době pro vás opět nějakou soutěž připravíme.

 

 

vaše redakce Kam s dětmi