Soutěžte - Vyhrajte poukázky na atrakce v Hamleys | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte poukázky na atrakce v Hamleys

Obchody Hamleys po celém světě plní davy nadšených dětí. Hamleys je totiž značka, kterou s dětmi pojí důležité pouto – opravdová láska k hračkám. A svět Hamleys se již brzy otevře i českým dětem. V ulici Na Příkopě finišují přípravy na otevření toho nejzábavnější hračkářství ve střední Evropě.

Portál Kamsdětmi.com je hrdým mediálním partnerem Hamleys, a proto vám můžeme exklusivně nabídnout soutěž o poukázky na atrakce, které budou součástí obchodu. Těšit se můžete na obří kolotoč, závodní autíčka, skluzavku nebo vesmírnou raketu. Jakmile překročíte práh obchodů Hamleys, ocitnete se ve světě plném radosti a úžasných zážitků. Přes rachot a pískání hraček slyšíte nadšený smích. Hračkářství Hamleys totiž mají jednu důležitou zvláštnost – děti si zde mohou opravdu hrát! O živou atmosféru v Hamleys se starají školení demonstrátoři hraček, lidé s hereckým talentem. Ti dokáží vtáhnout do hry děti i dospělé a dávají tak Hamleys nezaměnitelný charakter místa, kde hračky ožívají.

Soutěžíme tedy o celkem tři poukázky na atrakce v hodnotě 1.000 Kč.

Co k zisku poukázky udělat? Vyplňte pouze formulář níže a pak už si držte palce!

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ

 

Soutěžíme od 25. dubna do 2. května 2016 včetně.

Následně vybereme ze správných odpovědí pomocí generátoru tři výherce. 

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále v Klubu Kam s dětmi zde. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni.

 


 

Soutěž o poukázky ukončena a na atrakce s voucherem v hodnotě 1.000,- se mohou těšit: 

Petra Vitvarová

Miluše Sirůčková

Olga Kožichová

Moc gratulujeme a užijte si to!