Soutěžte - Vyhrajte silvestrovský nákup s Kolonial.cz | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte silvestrovský nákup s Kolonial.cz

 

Štědrý den klepe na dveře, ale tím to letos ještě nekončí. I na Silvestra se nesmíme odbýt a uspořádat pořádnou party pro rodiče a děti, to není jen tak. Potřebovat budeme spoustu potravin na chlebíčky a jednohubky, na saláty a samozřejmě hromadu pochutin všeho druhu. Nezapomeňme ani na pitný režim, jak pro děti, tak i něco ostřejšího pro rodiče.

Společně s naším milým partnerem, Kolonial.cz, jsme pro vás připravili soutěž o velký silvestrovský nákup. Nakoupit si tak můžete z pohodlí domova, s dětmi si pak jít třeba někam zabruslit nebo možná vyrazit na kolo do Stromovky (inu, letošní paní Zima si z nás dělá trochu dobrý den…)

Na silvestrovskou nabídku se můžete juknout zde.

Hledáme tři výherce. První výherce získá voucher na nákup v hodnotě 1500,- a další dva výherci pak voucher v hodnotě 1000,-.

Podmínkou uplatnění výherních voucherů je za min. 500,-, v praxi to tedy znamená, že uděláte nákup za min. celkem 2.000,-(resp. 1.500,-) a z toho oněch 1500,- (resp. tisíc korun) platit nebudete.

Doprava je u Kolonial.cz zdarma, takže ani s tím si nemusíte lámat hlavu.  Druhou podmínkou je, že musíte být z dovozové lokality. Služba Kolonial.cz zatím nezaváží celorepublikově a my hledáme výherce z Prahy, velké části Středních Čech a Plzeňska. To, zda je vaše bydliště v dovozové oblasti si můžete ověřit na mapce. Vouchery budou platné do 30.12.2015 včetně, aby byly opravdu použité na silvestrovský nákup.

A teď už na nic nečekejte a vyplňte soutěžní formulář, ať máte doma na Silvestra plný stůl :-)

 

SOUTĚŽTE ZDE

Soutěž je platná od 21.12.2015 12:00 a bude ukončena 26.12.2015 ve 12:00. Z přihlášených soutěžících vybere generátor tři výherce. Tentokrát nejde o správné či špatné odpovědi, připravili jsme jen zvídavé otázky :-)

Upozorňujeme, že do soutěže je možné přihlásit se za rodinu pouze jednou. Ti, kdo se budou přihlašovat pomocí druhých a dalších e-mailů (manželé, babičky, fiktivní adresy atd.), budou automaticky vyřazeni. Do soutěže budou moci být vybráni pouze ti, kdo bydlí v dovozové oblasti, viz podmínky výše. Odesláním formuláře dáváte souhlas se zpracováním vyplněných údajů pro účely Kamsdětmi.com a Kolonial.cz s.r.o.



Na velký nákup se mohou těšit:

Eva Jozová

Markéta Modrovská

Miluše Sirůčková

Gratulujeme!