Soutěžte - Soutěž o vánoční příběhy z nakladatelství GRADA | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěž o vánoční příběhy z nakladatelství GRADA

Máme tu další předvánoční soutěž o knížky! Tentokrát se můžete těšit na tři pohádkové knížky vánočních příběhů z nakladatelství GRADA! Čtěte dál a zkuste své štěstí! :-)

Znáte knížky pro děti z Nakladatelského domu GRADA? Věděli jste, že mají nové označení BAMBOOK? A víte, kdo to je BAMBOOK? Pokud ne, tak pátrejte na www.bambook.cz, kde najdete nejen odpověď na soutěžní otázku, ale také všechny knížky pro zvídavé kluky a holky.

Soutěžíme o tři krásné knížky autorky Zuzany Pospíšilové KOUZELNÉ VÁNOČNÍ SNY bohatě ilustrované Drahomírem Trsťanem. Výherci dostanou také pexeso a drobné dárky značky BAMBOOK.

 

 

SOUTĚŽTE ZDE


 

Zuzana Pospíšilová: KOUZELNÉ VÁNOČNÍ SNY

Také už se nemůžete dočkat Vánoc? Úžasně ilustrovaná vánoční knížka je tu pro všechny děti, které netrpělivě čekají na Ježíška. Malí čtenáři se dozvědí, čím voní purpura, kdy uvidí zlaté prasátko, jak vznikají sněhové vločky, jak to dělá Ježíšek s dárky, a hlavně odhalí jedno velké vánoční tajemství.
Váša, Nora a Cecilka jsou sourozenci, kteří se, jako všechny ostatní děti, těší na Štědrý den. Před Vánocemi ale zažijí něco velmi neobvyklého. Všem třem se zdají naprosto stejné sny, které mají kouzelnou moc. Díky nim děti zažijí zajímavá dobrodružství. Dokonce se dostanou i na místo, kde se připravují vánoční dárky. Když Vánoce skončí, kouzelné sny se rozplynou. Co způsobilo jejich čarovnou moc a vrátí se kouzelné vánoční sny s příštími Vánocemi?

 

Soutěžíme od 11. do 20. prosince 2015 včetně.

Následně vybereme pomocí generátoru tři výherce, kteří získají po jedné knížce. 

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni.

 

Přejeme hezké soutěžení a držíme palce!

Vaše redakce Kamsdětmi