Soutěžte - Vyhrajte s námi sadu tří encyklopedií nakladatelství Svojtka&Co. | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte s námi sadu tří encyklopedií nakladatelství Svojtka&Co.

Zbystřete, zpozorněte, zastavte se a čtěte! V další naší soutěži můžete totiž vyhrát krásný dárek pod stromeček! Nakladatelství Svojtka&Co., se kterým dlouhodobě spolupracujeme,  totiž tentokrát nabízí výherci sadu tří encyklopedií pro děti dle vlastního výběru!

Svojtka&Co. je jedním z největších nakladatelství působících na knižním trhu. Dlouhodobě se zaměřuje především na knihy pro děti, které jsou ve svém ztvárnění unikátní a zábavné, nezapomíná ale i na knihy pro dospělé, např. o cestování, přírodě, hudbě a umění a jiné. Jejich nejzajímavější aktuální dětské tituly najdete v naší sekci knížek, která nedávno prošla velkou proměnou.

 

Soutěžíme o tři encyklopedie, které si můžete sami podle svých přání a vkusu vybrat ZDE. Máme pro vás tři zajímavé tipy na výhru:

Podívej se do svého těla

Tato encyklopedická knížka s odklápěcími okénky tě nechá nahlédnout do útrob lidského těla. Nauč se něco nového! Odklop více než 100 okének a zjisti, jak spolu všechny části lidského těla spolupracují a jak jsou vzájemně propojeny, aby vytvořily jedinečnou bytost – člověka. Uvnitř těla je spousta fascinujících věcí, ať jsou to kosti, krev, srdce, mozek nebo svaly. S touto knížkou to jde tak snadno!

Jak to chodí na letišti

Frrrr! Nahlédni do provozních prostor letiště a podívej se, jak letadla fičí po vzletových drahách a stoupají do oblak. Tato poutavá knížka s okénky se skvěle hodí pro maličké prstíky a zvědavé hlavičky. Obsahuje více než 50 odklápěcích okének a mnoho dalších báječných překvapení. Podívej se pod obrázky a zjisti, co tam je!

 

Otázky a odpovědi ze světa zvířat - Podívej se pod obrázek

Kam, jak, proč, ano nebo ne, co, které, kdo? Tato zábavná encyklopedická knížka nabízí malým čtenářům odpovědi na nejrozmanitější a nejčastější otázky, které se týkají zvířat a jejich života. Stačí odklopit každé z více než 60 otevíracích okének a dozvíte se odpovědi. Ve světě zvířat je toho tolik zajímavého a je tolik otázek, na které děti hledají odpovědi. Proč si to neusnadnit? Stačí jen otevřít tuto knížku.

 

SOUTĚŽTE ZDE

 

Soutěžíme od 7. do 16. prosince 2015 včetně.

Následně vybereme pomocí generátoru jednoho výherce, který získá vybrané tři encyklopedie.

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni.