Soutěžte - Soutěž o vstupenky na velkolepou lední show JEN POČKEJ, ZAJÍCI! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěž o vstupenky na velkolepou lední show JEN POČKEJ, ZAJÍCI!

Pro velký úspěch premiérového turné se lední show JEN POČKEJ, ZAJÍCI!  vrací  i v roce 2015.

12. prosince ožijí legendární postavičky Vlka a Zajíce z proslulého ruského animovaného seriálu v unikátní show na ledě v Praze, v Tipsport Areně v Holešovicích

A vy s námi můžete soutěžit o vstupenky na toto představení a výhrou tak potěšit i své blízké.


Velká a výpravná podívaná pro celou rodinu vznikla v přímé spolupráci se synem  původního autora slavných postaviček a jejich příběhů. Originální představení, v němž kromě původní hudby zazní také hity Karla Gotta, skupiny Kabát nebo Ivety Bartošové, nabízí krasobruslařskou podívanou se slavnými gagy hlavních postav: Vlka a Zajíce. Jako mávnutím kouzelného proutku se ocitneme v nejrůznějších dramatických i komických momentech. Navštívíme Lunapark, kde se povozíme na Ruském kole. Pobavíme se u vystoupení kouzelníka a také se budeme trochu bát, když nás přepadnou piráti. Nebude chybět dobrodružství na Divokém západě. A kdo ví, třeba nás potká Baba Jaga a třeba bude nakonec i velká svatba.

Obrovská scéna, překrásné dekorace a více než 300 kostýmů jsou skutečnou pastvou pro oči. Scénu doplňuje velkoplošná projekce, kde mimo jiné uvidíte i scénky z původních dílů seriálu.

Vlk, Zajíc a jejich přátelé nám přinášejí představení pro všechny věkové skupiny s notoricky známými skladbami i novou speciálně připravenou hudbou, tancem a především špičkovým krasobruslením v podání více než 50 předních českých krasobruslařů včetně 10 dětských rolí.

Dějem provází živě Michal Nesvadba. Více o celé show najdete na www.jenpockejzajici.cz

Hledáme tentokrát dva výherce, každý získá po dvou vstupenkách na pražské vystoupeí, které se koná 12.12.2015 v Tipsport areně v Holešovicích. 

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ

 

Soutěžíme od 27. listopadu do 4. prosince 2015 včetně.

Následně vybereme pomocí generátoru dva výherce, každý získá po dvou vstupenkách. 

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni.


Na zajíce s vlkem se půjde podívat: 

Miluše Sirůčková

Kamila Kábová

Gratulujeme a užijte si představení!