Soutěžte - Vyhrajte stavebnici Kapla a dvě poukázky do Kidtown.cz | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte stavebnici Kapla a dvě poukázky do Kidtown.cz

Kreativní a chytré hračky, které nabízí Kidtown.cz, jsme vám nedávno představovali. Pokud vám článek utekl, o Kaple, MagdaTiles či Sensory Blocks si můžete přečíst zde.

Možná si stavebnice pamatujete z podzimního veletrhu For Toys, kde jste si je na našem společném stánku mohli vyzkoušet. Děti i dospělí stavěli s Kaplou krásné věci a kolemjdoucí často nechápali, jak je něco takového možné postavit z „obyčejných“ dřevěných dílků. Jenže v tom je právě to kouzlo Kaply, protože oni ty dílky vůbec obyčejné nejsou…ale nebudeme prozrazovat více, protože i toto je součástí soutěžní otázky.

Kromě Kaply můžete v Kidtown.cz pořídit celou řadu dalších krásných a nevšedních hraček, her, stavebnic i knížek. Vůbec nejlepší je ale zajít do Kidtown, a to buď do pražských Dejvic nebo na stánek v obchodním centru Nový Smíchov a prohlédnout si nabídku osobně. V Dejvicích si krom vybírání můžete dát v klidu kávičku, nechat děti pohrát nebo se setkat s kamarádkou na pokec. Pokud to máte ale do Prahy daleko, podívejte se na stránky Kidtown.cz a vybírejte tam. V rámci členství v Klubu Kam s dětmi můžete na dárkách pro Ježíška i výrazně ušetřit. O slevě a jeho využití se dočtete zde.

A teď už k samotné soutěži.

Tentokrát můžete vyhrát:

1) stavebnici Kapla 200 v hodnotě 1300Kč

2-3) dvě poukázky do Kidtown.cz v hodnotě 500Kč.

Výhry jsou opravdu luxusní, co říkáte? Neváhejte už proto ani chvilku!

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ

 

Soutěžíme od 16. do 30. listopadu 2015 včetně.

Následně vybereme pomocí generátoru tři výherce, první získá stavebnici Kapla 200, další dva v pořadí poukázku na nákup na Kidtown.cz v hodnotě 500Kč.

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni. Odesláním soutěžního formuláře souhlasíte s tím, že údaje vyplněné ve formuláři mohou být předány partnerovi soutěže, tedy Kidtown.cz.

 

 Hodně štěstí vám přeje redakce Kamsdětmi.com


Stavebnice Kapla udělá radost v rodině Lucie Jungové. Gratulujeme!