Soutěžte - Odhalte s námi TAJEMSTVÍ ČTYŘLÍSTKU | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Odhalte s námi TAJEMSTVÍ ČTYŘLÍSTKU

Pražská Galerie umění pro děti GUD zahájila výstavu Tajemství Čtyřlístku. Interaktivní výstava na počest významného jubilea 600 - stého vydání dětského časopisu bude pro veřejnost otevřena do 23. prosince 2015.

Nyní můžete soutěžit o 3 rodinné vstupenky do galerie a výhrou tak potěšit i své blízké.

Časopis Čtyřlístek je českým fenoménem a kulturním dědictvím v oblasti komiksu, který baví mnoho generací již 46 let. Nové a netradiční pojetí interaktivní výstavy připravil tým mladých designérů z pražské Vysoké školy uměleckoprůmyslové, Lenka Svatošová a Stanislav Holý (ateliér designu Michala Froňka). Kompletní zpracování výstavy připravili v přímé spolupráci s panem Němečkem, ilustrátorem časopisu. Součástí výstavy je mnoho doprovodných programů – více na www.galeriegud.cz

Galerie umění pro děti GUD je víceúčelový multimediální prostor věnovaný dětem od cca 2 do 13 let. Je pochopitelné, že umělecká díla jedinečné hodnoty ve veřejných galeriích chrání všude příkaz „Nedotýkejte se!“ V Galerii umění pro děti GUD je všechno naopak.

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ

 

Soutěžíme od 11. do 18. listopadu 2015 včetně.

Následně vybereme pomocí generátoru tři výherce, každý získá po jedné rodinné vstupence. 

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni.


Na výstavu se může vydat:

Milada Hajchlová

Jaroslava Slunská

Ivana Štrymplová

Gratulujeme!