Soutěžte - Vyhrajte s námi opět dětské boty ECCO | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte s námi opět dětské boty ECCO

Do třetice všeho dobrého! Máme tu pro vás již potřetí soutěž o boty značky ECCO. Značka ECCO je známá svým nepřekonatelným pohodlím a vyrábí se z vysoce kvalitních přírodních materiálů. Dětské nožky jsou tak v botách ECCO jako v bavlnce! :-) Pojďte si s námi zasoutěžit a pokusit štěstí!

 

firma ECCO 

Tato značka vznikla v roce 1963 v dánském městečku Bredebro. Zanedlouhou se objevily první úspěchy a boty ECCO začaly ohromovat lidi i mimo Dánsko. Za úspěchem obuvi ECCO stojí v první řadě vysoká kvalita používaných materiálů a jejich zpracování. Společnost vyvíjí značné úsilí v tom, aby bylo v botách ECCO za každých okolností co nejpohodlněji. Kvalitu bot ECCO oceníte v terénu i ve městě, na procházce i ve společnosti. Boty ECCO kupují rodiče, kteří pro své děti chtějí to nejlepší. Dětská obuv ECCO je vyráběná pro drsné skandinávské podnebí a jejich zimní a celoroční boty jsou vyhlášené.

Více informací na http://cz.ecco.com/cs-cz/collection/kids

 

Všichni, kdo někdy kupovali dětské boty, vědí, že vybrat ty pravé není vůbec jednoduché. Vyzpovídali jsme proto v krátkém rozhovoru paní Lubovu Kovaříkovou, vedoucí prodejny ECCO Příkopy, jak správně dětskou nohu změříme a jaké děláme při nákupu bot chyby. 

Jak správně změříme dětskou nohu?

Položte si na zem papír a dítě na něj rovně postavte. Můžete mu i mírně pokrčit nohu, aby došlo k jejímu zatížení. K patě přiložte kolmo pravítko nebo jiný podobný předmět a na papír nakreslete značku. Stejně postupujte u palce. Nakonec změřte vzdálenost mezi oběma značkami. K této vzdálenosti přičtěte ještě prostor pro růst nožičky. U prvních bot se doporučuje přibližně 6 mm, protože malé děti potřebují větší stabilitu. Postupně prostor navíc zvětšete na 8 mm a u starších dětí až na 12 mm.

Co když si dítě nemůže přijít boty vyzkoušet?

V takovém případě je možné určit velikost pomocí vnitřní stélky (lidově vložky) botičky. Předpokladem jsou boty s vyndávací stélkou. Dítě postavíte na stélku a zkontrolujete pozici paty, měla by být asi 1 mm od zadního okraje. Vepředu od palce přidáte 6 – 12 mm dle stáří dítěte.

Dělají rodiče nějaké chyby při nákupu dětských bot?

Častou chybou je výběr špatné velikosti a materiálu. Neustále se také setkáváme s neoprávněnými reklamacemi bot s gore-texem. Speciální voděodolná membrána zaručuje příjemné mikroklima v botě jen za podmínky nošení správných ponožek. Nejlepší jsou ponožky s příměsí vlny, naopak naprosto nevhodné jsou ty z čisté bavlny. Jelikož bavlna nasakuje vlhkost, pot je hůře odváděný ven z boty a nohy jsou studené a vlhké.

 

Soutěžíme o jeden pár bot značky ECCO, model ELLI (na obrázku). Výherce si samozřejmě vybere pro své dítě potřebné číslo (k dispozici ve velikostech 27 – 35), případně si boty bude moci vyzkoušet na prodejně. Pokud by náhodou tento model v požadovaném čísle nebyl k dostání, po dohodě bude výhra nahrazena jiným modelem.

 

Klikněte zde na soutěžní formulář:

http://goo.gl/forms/zr4HK7nPH1


Soutěžíme od 25. 9. do 5. 10. 2015 včetně. Následně vybereme pomocí generátoru výherce. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář.

Pěkné podzimní soutěžení vám přeje vaše redakce Kam s dětmi :-)

 


 

Soutěž byla ukončena a výherce byl vylosován! Gratulujeme paní Babánkové k výhře krásných botiček! Věříme, že udělají radost!