Soutěžte - UKONČENO - Získejte vstupenky na veletrh FOR TOYS | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

UKONČENO - Získejte vstupenky na veletrh FOR TOYS

Náš portál Kamsdětmi.com se opět stal mediálním partnerem veletrhu FOR TOYS, což nás velmi těší. Soubor veletrhů FOR TOYS, FOR BABIES, FOR GAMES a Model Hobby se koná v pražských Letňanech ve dnech 19. - 22. října 2017, a my vám díky partnerství můžeme nabídnout spoustu volných vstupenek. 

SOUTĚŽ BYLA PŘEDČASNĚ UKONČENA - VŠECHNY VOLNÉ VSTUPY JSOU ROZEBRÁNY!

V následujících dnech obešleme všechny, kdo správně odpověděli. 

Pro velký úspěch z minulých ročníků jsme se i letos spojili s firmou KIDTOWN, která prodává kreativní a chytré hračky (www.kidtown.cz). Na veletrhu budeme mít společný stánek, kde nabídneme pěkný program pro děti. Na stánku budou k dispozici k vyzkoušení (a k zakoupení) hračky, které Kidtown nabízí. 

 

Prosíme vás o důkladné přečtení všech informací, podmínek soutěže a možností vyzvednutí vstupenky! Vstupenek máme k dispozici 250 ks. Pro jednoho soutěžícího (jeden e-mail, jednu rodinu, resp. jednu IP adresu, ze které nám píšete) je možné získat nejvýše dvě vstupenky. Všichni, kdo se pokusí pro svou rodinu soutěžit několikrát (e-maily od babiček, manželů apod.) budou ze soutěže automaticky vyřazeni.


Důležité: Vstupenky jsou platné pouze na první dva dny veletrhu, tedy na čtvrtek a pátek (19. - 20. 10.), nikoli na víkend!!


Vstupenky se budou vyzvedávat na prodejně KIDTOWN v pražských Dejvicích, vstupenky nezasíláme poštou ani jinak nedistribujeme. Vyzvedávání bude možné od 9. 10. do 13. 10., otvírací dobu najdete na webových stránkách www.kidtown.cz. Pro získání vstupenek je nutné být zaregistrovaný v našem klubu. Všechny výherce obešleme e-mailem (nejpozději 6. 10.), NEVOLEJTE proto do Kidtownu ohledně vstupenek, kontaktovat vás budeme my!!!

Vstupenky je možné vyzvednout i pro kamarádku, manželku apod, prokažte se při vyzvedávání alespoň nějakou zprávou, že jste k tomuto danou osobou zmocněni. (plná moc není nutná...)

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ!

 

Soutěž probíhá od 21. 9. 2017 do 2. 10. 2017 nebo do vyčerpání kapacity resp. odvolání.
Soutěž byla již ukončena, děkujeme za pochopení! Na odpovědi zaslaní od 25. 9. 2017 po 14:00 nebudeme již odpovídat. 

Prosíme, buďte fér a neposílejte nám odpovědi z několika e-mailů. Soutěžící, kteří nebudou registrováni v našem klubu nebo kteří se pokusí získat pro sebe více jak dvě vstupenky, budeme automaticky vyřazovat.

V případě vyčerpání vstupenek si vyhrazujeme možnost soutěž ukončit dříve, v tom případě budeme o této skutečnosti informovat na této stránce a na našem facebookovém profilu. Pokusíme se všem, kteří vstupenku získají, co nejdříve odepsat, ale buďte trpěliví. Všem výhercům napíšeme nejpozději 6. 10.!

Tak hurá do toho!

Vaše redakce Kam s dětmi