Soutěžte - Vyhrajte vstupenky na výstavu HRY A HLAVOLAMY | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte vstupenky na výstavu HRY A HLAVOLAMY

V termínu 10. - 13. září proběhne na Novoměstské radnici v Praze 2 herní výstava HRY A HLAVOLAMY. Návštěvníci z řad dětí i dospělých se mohou těšit především na stovky deskových a společenských her a výstavu mechanických hlavolamů. Připravena je i řada doprovodných programů, například přednášky a workshopy pro školy a dětské skupiny, turnaje a soutěže nebo ukázky hlavolamů od zahraničních sběratelů.

My jsme si pro vás přípravili soutěž o pět rodinných vstupných na tuto výstavu.

 

Výstava je určena dětem i dospělým, kteří si rádi hrají a dají při tom přednost „deskovkám“ před tablety a počítači. "Tradičně nejoblíbenější je na celé výstavě velká herna deskových her, kam můžete přijít ráno a hrát si třeba celý den v kuse," láká na výstavu její ředitel Pavel Hofrichter. Pravidla her návštěvníkům ochotně vysvětlí herní instruktoři, kteří poradí i s výběrem hry. „Existují různé hry - rychlé postřehové, strategické, zábavné párty hry nebo logické hry. Každá je určena pro jinou věkovou kategorii, hry mají své obtížnosti, jsou vhodné pro jiné příležitosti. Chceme, aby si návštěvníci výstavy mohli všechny hry vyzkoušet a zjistit, která je pro ně ta pravá. Vybranou hru nebo hlavolam si potom mohou koupit či přát pod stromeček,“ přibližuje jedinečnost výstavy její ředitel.

Více informací na stránkách  www.hryahlavolamy.cz/vystava.

 

Klikněte zde na soutěžní formulář:

http://goo.gl/forms/Kqv9Z8uNt8

 


Soutěžíme od 1. do 7. září 2015 včetně. Následně vybereme pomocí generátoru výherce. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář.

Hodně štěstí při soutěžení vám přeje vaše redakce Kam s dětmi :-)

 

 

______________________________________________________________________________________________

Soutěž vyhrávají: Marta Plecitá, Romana Nasyrová, Kateřina Lulová, Iveta Prchlíková a Milan Jasoněk.

Velmi gratulujeme! :-)