Soutěžte - Opět soutěžíme o dětské boty ECCO | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Opět soutěžíme o dětské boty ECCO

Už podruhé jsme pro vás připravili soutěž s renomovanou značkou ECCO. Obuv ECCO se vyrábí z těch nejkvalitnějších přírodních materiálů a je známá svým vysokým komfortem. Soutěžíme o jeden pár dětských bot této dánském značky, konkrétně o model Mimic, ve vámi zvolené velikosti! Pusťte se do soutěžení! :-)

firma ECCO 

Tato značka vznikla v roce 1963 v dánském městečku Bredebro. Zanedlouhou se objevily první úspěchy a boty ECCO začaly ohromovat lidi i mimo Dánsko. Za úspěchem obuvi ECCO stojí v první řadě vysoká kvalita používaných materiálů a jejich zpracování. Společnost vyvíjí značné úsilí v tom, aby bylo v botách ECCO za každých okolností co nejpohodlněji. Kvalitu bot ECCO oceníte v terénu i ve městě, na procházce i ve společnosti.

Boty ECCO kupují rodiče, kteří pro své děti chtějí to nejlepší. Dětská obuv ECCO je vyráběná pro drsné skandinávské podnebí a jejich zimní a celoroční boty jsou vyhlášené. ECCO nabízí samozřejmě i dětské sandály a my tak můžeme děti obouvat v té nejvyšší kvalitě po celý rok.  

Více informací na http://cz.ecco.com/cs-cz/collection/kids

 

Rodiče se často ptají, jak nejlépe a zodpovědně vybrat boty pro své dítě. O radu, na co je dobré se při výběru soustředit, jsme poprosili pana JANA DUBSKÉHO, vedoucí prodejny ECCO Vaňkovka.   

1) Jaký tvar by měla mít dětská bota?

Noha dítěte je ve svém fyziologickém vývoji velmi specifická a proporce nohy se tak velmi často mění. Hlavní změny nastávají v délce a také v šířce nohy. Než se noha dítěte ve svém vývoji ustálí, je potřeba dbát na správný tvar obuvi tak, aby odpovídala všem proporcím nohy. Velký důraz je nutné klást na dostatečný prostor uvnitř boty, zejména v prostoru u prstů. Obuv by měla mít kulatou špičku, aby prsty měly dostatek místa pro volný pohyb. Prsty se sice vzájemně dotýkají, nesmí však na sebe tlačit nebo se dokonce křížit.

2) Jaké vlastnosti by měla mít dětská obuv?

Velmi důležitou vlastností je především pevnost obuvi. Bota musí zajišťovat dostatečnou stabilitu a fixaci. Tím se docílí jednak bezpečnost chůze a jednak i správný ortopedický vývoj nohy. Pevnost obuvi však musí zajišťovat dostatečnou ohebnost a komfort při jejím nošení. Při výběru dětské obuvi je nutné vybrat obuv z kvalitního a prodyšného materiálu. Nejlepším materiálem je přírodní useň s minimem švů, které by mohli zevnitř boty tlačit. Zároveň by se rodiče měly zaměřit na pevnou a stabilní patu obuvi, která dětem zajišťuje potřebnou stabilitu a pohodlí.

3) Jakou jsou základní předpoklady pro správný nákup dětských bot?

Dětská obuv musí především dobře padnout. Kvalitní obuv má vyjímatelnou stélku, aby bylo jasně vidět, kde dětské prsty končí a kolik ještě zbývá prostoru v přední části boty. Prostor mezi prsty a krajem boty se nazývá nadměrek a měl by být ideálně 10 – 15 mm. Správnou šířku obuvi poznáme také podle stélky a to tak, že noha dítěte nepřekračuje nejširší místo na stélce – a to je v okolí prstních kloubů.


Soutěžíme o jeden pár bot značky ECCO, model MIMIC (na obrázku). Výherce si samozřejmě vybere pro své dítě potřebné číslo, případně si boty bude moci vyzkoušet na prodejně. Pokud by náhodou tento model v požadovaném čísle nebyl k dostání, po dohodě bude výhra nahrazena jiným modelem.

Klikněte zde na soutěžní formulář:

http://goo.gl/forms/0jXHZIiFfj


Soutěžíme od 31. 8. do 10. 9. 2015 včetně.
Následně vybereme pomocí generátoru výherce. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář.

Hodně štěstí v soutěži vám přeje vaše redakce Kam s dětmi :-)

________________________________________________________________________________________________

Výhercem se stává paní VERONIKA KUBIŠTOVÁ! Celá redakce Kamsdětmi gratuluje :-)