Soutěžte - Vyhrajte permanentku na cvičení do MONKEY´S GYM | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte permanentku na cvičení do MONKEY´S GYM

Možná se chystáte trávit srpen v Praze a hledáte aktivity, které by se daly s dětmi podnikat. A možná také znáte kurzy cvičení pro děti MONKEY´S GYM. Připravili jsme pro vás soutěž o permanentku na letní cvičení a slevy na ně. Zkuste si s námi zasoutěžit a vyhrát tak pro své dítě 5 vstupů na cvičení vedené s láskou nejlepšími odborníky!

Dejte se do toho, máte příležitost do středy 29. července :-)

 

MONKEY´S GYM

Kurzy cvičení pro děti, které zahrnují vše, co od cvičení s dětmi očekáváte - kvalitní a příjemné prostředí, správnou metodiku cvičení, zábavné a vždy trochu jiné lekce, kvalifikované lektory a hlavně - hru a zábavu pro děti. Prostě místo, které není jen cvičením pro děti, je to místo, kde POHYB JE HROU!

 

Proč cvičit v Monkey‘s Gym?

Moderní přístup k pohybu plný zábavy a atraktivních cviků

Koncept hodin stanovený odborníkem

Velký výběr kurzů 7 dní v týdnu

Bezproblémové omluvy i náhrady zameškaných hodin

Ideální dopravní dostupnost MHD i parkování

Více na www.monkeysgym.cz

Kromě prázdninového cvičení nabízí MONKEY´S GYM na HARFĚ ještě LETNÍ POHYBOVOU ŠKOLIČKU S LOLOU (půldenní bloky, každý se skládá z několika pohybových aktivit, doplněných o tvořivou dílnu) a  TÝDENNÍ KURZY IN-LINE BRUSLENÍ (10.-14.8., 17.-21.8. vždy dopoledne).

Soutěžíme o 1 permanentku zdarma a 3x 20% slevu na cvičení.  Jedná se o permanentku na 5 vstupů na hodiny vedené lektorem v průběhu srpna. Výhru je možné čerpat do 31. 8., netýká se školičky a kurzů in-line bruslení. Informace k prázdninovému programu najdete zde: http://www.monkeysgym.cz/novinky/letni-prazdniny-v-monkeys-147.html.

 

Samotnou soutěž najdete ZDE: 

http://goo.gl/forms/rLy28fkLVj

 

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu.

Ze správných a kompletních odpovědí vybereme čtyři z vás, kteří výhru získají. Počet odpovědí vydělíme čtyřmi a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel s odpovědí a kompletními údaji. Ten vyhrává. (Např. 180/4 = 45, vyhrává tedy e-mail došlý jako 45., 90., 135. a 180. v pořadí.) Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

Pěkné letní soutěžení vám přeje vaše redakce Kam s dětmi :-)

_______________________________________________________________________________________________

Hlavní cenu vyhrává Markéta Filipcová, slevu získávají Ivana Melíšková, Kateřina Honzajková a Lucie Trégrová. Gratulujeme!