Soutěžte - Soutěž o startovné na BĚHEJ LESY LEDNICE | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěž o startovné na BĚHEJ LESY LEDNICE

Chtěli byste si zkusit běžecký závod? Máte doma malé dítě, které nemůžete nechat doma? Vezměte ho s sebou v sobotu 25. července  na  Běhej lesy Lednice, kde si můžete užít závod oba dva nebo celá rodina, a načerpat energii v přírodě, v krásné lokalitě Lednicko-valtického areálu. U nás můžete vyhrát 3 x 2 startovné, tak se pusťte do soutěžení!

seriál Běhej Lesy

Je pro vás běhání životní styl, způsob hubnutí, cesta jak být sám, nebo naopak s někým? Znamená pro vás běh výzvu, zálibu nebo způsob, jak si zlepšit kondici? A také vás už nudí běhání ve městě po tvrdé silnici? Právě pro vás je tu běžecký seriál Běhej Lesy, který vás zavede na ta nejkrásnější místa v přírodě po Česku i Moravě. Trasy všech závodů jsou vhodné jak pro začátečníky tak i zkušené běžce a budou z 80 % vedeny po měkkém povrchu.

závod Běhej lesy Lednice

Nejen pro dospělé, ale také pro ty nejmenší je určen závod Běhej Lesy Lednice. Závod se poběží exkluzivní lokalitou, Lednicko-valtickým areálem, který je zapsán jako památka UNESCO. Nádherné prostředí významné svými památkami i krásnou přírodou je nejen pro turisty velmi atraktivní. Trasa vede z Lednice do Valtic. Závodníci si užijí jedinečnou přátelskou atmosféru závodu v krásném prostředí jako z pohádky. Dospělí mohou závodit na trasách 11 a 22 km, na děti čeká 500 metrů a 1 kilometr. Stát tu bude také skákací hrad Kam s dětmi. 

Všechny informace najdete na http://behejlesy.cz/cs/zavody/lednice

Zde se můžete podívat na videopozvánku od dětí z našeho týmu :-)

 

SOUTĚŽ:

Nyní máte možnost se díky této soutěži zúčastnit závodu zdarma. Hraje se o 3 x 2 startovné. Startovné můžete v případě výhry použít libovolně na dětský nebo dospělý závod, takže je jen na vás, jestli necháte běžet své dvě děti (a sami budete fandit :-)) nebo poběžíte nejdřív sám/sama dospělou trasu a dítě pak dětskou. Zajímá nás vaše odpověď na soutěžní otázku:

Limitovanou edici jaké známé české hračky získá prvních 200 dětí, které se přihlásí na dětský závod Běhej lesy Lednice?

(nápovědu hledejte na http://behejlesy.cz/cs/mini/detske-zavody-lednice )

Vaše odpovědi posílejte na e-mail [email protected] do neděle 19. července pod heslem „Běhej lesy“. Ze správných odpovědí vylosujeme tři výherce, kteří získají každý po dvou startovných zdarma.

Kromě odpovědi připojte i celé jméno a telefon, na který Vás můžeme v případě výhry kontaktovat. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu.

Hodně štěstí při soutěžení vám přeje

vaše redakce Kamsdětmi :-)

_____________________________________________________________________________________

Startovné vyhrávají Alena Rožnovská, Hana Smetanová a Petra Radoušová. Gratulujeme!