Soutěžte - Vyhrajte pro sebe na čtení klasickou severskou detektivku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte pro sebe na čtení klasickou severskou detektivku

Začalo léto, čas dovolených, a protože po celý rok myslíme v soutěžích především na děti nebo na celou rodinu, dnes uděláme výjimku. Společně s nakladatelstvím Motto vám přinášíme soutěž o pět knížek královny severské detektivky Camilly Läckberg s názvem KROTITEL, která nedávno vyšla. Udělejte tedy dnes radost sami sobě, případně manželovi, manželce, kamarádce, babičce, dědovi... :-) ...a zúčastněte se naší soutěže, ať máte při dlouhých letních večerech co číst! :-)

 

Camilla Läckberg: KROTITEL

 Když se narodí zlo, kolika osudů se dotkne? Nový román od královny severské detektivky

Na zasněžené silnici u lesa srazí auto polonahou, dezorientovanou dívku. Obětí nešťastné nehody je patnáctiletá Victoria, která před čtyřmi měsíci beze stopy zmizela z místní jezdecké školy. Při ohledání vychází najevo, že byla během svého uvěznění vystavena nelidskému zacházení. Patrik Hedström s kolegy z celého kraje horečně pátrají po pachateli, protože podobný osud hrozí dalším pohřešovaným dívkám. Victoria totiž nebyla unesena jako jediná, jen ji se však podařilo najít. Erika Falcková navštěvuje ve vězení Lailu Kowalskou, která byla před třiceti lety odsouzena za vraždu násilnického manžela. Chce o ní napsat knihu, Laila však odmítá o události mluvit a Erika získává pocit, že se celá rodinná tragédie odehrála trochu jinak. Jaké hrozné tajemství Laila tak pečlivě střeží? A je možné, že tento třicet let starý případ souvisí s Victoriinou smrtí?

Camilla Läckberg (*1974) S 12 miliony prodaných kopií v 50 zemích je právem považována za „královnu severské detektivky“. Mistrně vystavěné příběhy se sympatickou dvojicí – Erikou Falckovou a Patrikem Hedströmem – si našly nespočet příznivců po celém světě, kteří oceňují napínavost a osobitost každého z autorčiných příběhů. Knihy byly přeloženy do 38 jazyků včetně angličtiny.

 

SOUTĚŽ:

Soutěžíme o pět knížek Camilly Läckberg KROTITEL. Soutěž trvá do neděle 12. července včetně, své odpovědi posílejte na email: [email protected] pod heslem „Krotitel“.

Soutěžní otázka:

Vyjmenujte alespoň dva české herce/herečky, kteří/které namluvili čtení na pokračování z knihy KROTITEL.

(Nápovědu hledejte na stránce www.lackberg.cz)

 

Kromě odpovědi připojte celé jméno, doručovací adresu a telefonní kontakt. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu.

Ze správných a kompletních odpovědí vybereme pět z vás, kteří výhru získají. Počet odpovědí vydělíme pěti a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel s odpovědí a kompletními údaji. Ten vyhrává. (Např. 180/5 = 36, vyhrává tedy e-mail došlý jako 36., 72., 108., 144. a 180. v pořadí.) Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

Pěkné soutěžení vám přeje vaše redakce Kam s dětmi :-)

_______________________________________________________________________________________________

Detektivku od nás mohou očekávat Jan Jonáš, Verča Brandejská, Petra Pokorná, Jaroslav Zeman a Jana Strádalová. Všem výhercům moc gratulujeme! :-)