Soutěžte - Vyhrajte zábavu s dětmi v Resortu Valachy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte zábavu s dětmi v Resortu Valachy

Soutěžíme o vstupenky do termálních bazénů a parku Razulák

Využijte letní dny k výletu s dětmi. Třeba do Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích. Můžete si tu společně užít spoustu zábavy – nejen při prázdninovém pobytu v některém ze tří zdejších hotelů, ale také při výletu „na otočku“. K největším lákadlům patří termální bazény relaxačního centra Wellness Horal v hotelu Horal a venkovní dětský zábavní park Razulák, který vstoupil do letošní letní sezóny s dalšími novinkami.

SOUTĚŽ

Soutěžíme o 3 volné celodenní vstupenky do parku Razulák a 2 rodinné vstupenky do termálních bazénů pro 2 dospělé a 3 děti. Zkuste odpovědět na dvě soutěžní otázky:

 

1)      Jaká je otevírací doba termálních bazénů?

a)      Denně 7:00 – 21:00

b)      Denně 7:00 – 22:00

c)      Denně 8:00 – 22:00

Nápovědu najdete ZDE.

2)      Po kterém skřítkovi je pojmenován lanáček v dětském parku Razulák?

a)      Smokáčkovi

b)      Kudibalovi

c)      Tubáčkovi

Nápovědu najdete ZDE.

 

Wellness Horal patří k nejpopulárnějším relaxačním centrům na Moravě, je oblíbeným cílem návštěvníků Beskyd po celý rok. Užijte si koupání v trojici zdejších termálních bazénů – 20 metrů dlouhém plaveckém bazénu, dětském bazénku s vodním hřibem pro nejmenší děti a velkém relaxačním bazénu s jeskyní, divokou řekou a různými tryskami a bubblery. Součástí areálu je i Vital bar s vynikající kávou, ovocnými šťávami UGO a kvalitními čaji, rozlehlá venkovní terasa, fitko a saunový svět s nabídkou exotických masáží terapeutů šesti národností a saunových rituálů. Denně od 8 do 10 hodin je saunový svět vyhrazen dětem, vždy v 9 hodin se koná dětský saunový rituál.

Součástí Resortu Valachy jsou také tři hotely Lanterna, Horal a Galik s nabídkou řady dalších služeb (nejen) pro děti, k nimž patří i loňská novinka – dětský park Razulák s lanáčkem, tubingem, aquazorbingem, vodním přístavem s lodičkami, obřím pískovištěm, trampolínou, skluzavkami, kuličkodráhou nebo mini zoo s králíky a morčaty.

Více o Resortu Valachy a o jeho nabídce prázdninových pobytů s ubytováním dětí až do 15 let zdarma se DOČTETE ZDE.

Své odpovědi nám posílejte od 15. do 24. června 2015 včetně) pod heslem "Valachy" na e-mail [email protected]. Kromě odpovědi připojte i celé jméno, doručovací adresu a telefon, na který Vás můžeme v případě výhry kontaktovat. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu.

Ze správných a kompletních odpovědí vybereme pět z vás, kteří získají výhru. Počet odpovědí vydělíme pěti a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel s odpovědí a kompletními údaji. Ten vyhrává. (Např. 150/5 = 30, vyhrává tedy e-mail došlý jako 30., 60., 90. v pořadí atd.). Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

 


 

Moc gratulujeme pětici výherců.

3 volné celodenní vstupenky do parku Razulák získavají: Irena Steblová, Anna Cohornová, Blažena Prečová

2 rodinné vstupenky do termálních bazénů vyhrávají: Libor Žíla, Kateřina Šafinová