Soutěžte - Soutěž o rodinný vstup do TRILOPARKU! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěž o rodinný vstup do TRILOPARKU!

Rozhodli jsme se zopakovat úspěšnou soutěž o rodinné vstupné do TRILOPARKU. Toto interaktivní muzeum sídlící v pražských Nuslích nabízí programy pro předškoláky i školáky a také třeba dinosauří dílny pro rodiny s dětmi. Prohlídky jsou vedené tak, že se děti sami stávají paleontology a vše si vyzkouší. Tak hurá do soutěžení! :-) 

 

TRILOPARK:

Trilopark je zábavně-naučný prostor, určený především školám a rodinám s dětmi. Autoři projektu, dva zapálení paleontologové, si dali za hlavní cíl zprostředkovat návštěvníkům smyslovou zkušenost s paleontologií. Proto ti, kteří zavítají do Triloparku, nejsou většinou od exponátů oddělení sklem vitrín. Díky tomu si mohou sáhnout na pravé dinosauří zuby, na stoličku mamuta, na trilobity, zub magalodona a na mnoho dalšího. Prohlídka u otevřených vitrín je doprovozena zábavným povídáním lektora. Hlavní zábava ovšem následuje ve vedlejší místnosti, kde si především děti (ale i dospělí) opravdu přijdou na své! Odkryjí si dinosauří kostru, zkusí práci s preparačním nástrojem, vytvoří si malý odlitek či velikou repliku dinosauří lebky, vyzkouší práci paleomodelářů apod. Celý program trvá cca 100 minut. Lektoři se návštěvníkům po celou dobu intenzivně věnují, díky čemuž si všichni, kdo do Triloparku zavítají, odnášejí domů nejen vlastnoručně vytvořené odlitky, ale především množství jedinečných zážitků a poznatků.

 

 

SOUTĚŽ:

Soutěžíme o 3 rodinné vstupenky (2 dospělí + 2 děti) do TRILOPARKU. Soutěž trvá do středy 10. června včetně, své odpovědi posílejte na email: [email protected] pod heslem „trilopark“.

Soutěžní otázka:

Dinosaury jakých rodů si můžete v Triloparku v rámci oblíbených dinosauřích dílniček odlít?

(napište nám aspoň dvě možnosti, odpověď hledejte zde: http://trilopark.eu/trilopark-pro-verejnost)

 Kromě odpovědi připojte i celé jméno a telefon, na který Vás můžeme v případě výhry kontaktovat. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu.

Ze správných a kompletních odpovědí vybereme tři z vás, kteří výhru získají. Počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel s odpovědí a kompletními údaji. Ten vyhrává. (Např. 147/3 = 49, vyhrává tedy e-mail došlý jako 49., 98. a 147. v pořadí.) Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

Pěkné soutěžení vám přeje vaše redakce Kam s dětmi :-)


Rodinné vstupné do Triloparku vyhrávají: Gábina Zemanová, Václav Dobal a Martina Mecerová. 

Blahopřejeme!