Soutěžte - Vyhrajte vstupenky na dětský koncert PKF – Prague Philharmonia | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte vstupenky na dětský koncert PKF – Prague Philharmonia

Připravili jsme pro vás tentokrát kratší, ale na ceny velmi bohatou soutěž. Pokud přemýšlíte, jak své děti nejlépe začít seznamovat s vážnou hudbou, možná tohle je ta pravá příležitost! Soutěžíme totiž s PKF – PRAGUE PHILHARMONIA o celkem 12 vstupenek na dětský koncert BOHOUŠ JEDE DO SVĚTA, který děti seznámí s dílem Bohuslava Martinů. Koncert se koná v sobotu 6. června.

Tak se dejte do soutěžení, tentokrát máte příležitost jen do středy!

 

PKF – PRAGUE PHILHARMONIA – cyklus koncertů pro děti

V sobotu 6. června se uzavře pro tuto sezónu cesta dětského koncertního cyklu, který PKF – Prague Philharmonia pojmenovala „Já jsem muzikant a přicházím k vám z České země“. Poslední díl bude věnován osobě skladatele Bohuslava Martinů. Koncert zazní pod dirigentským vedením Jana Fišera. Diváci opět nepřijdou o oblíbené skřítky Šímu a Lupi. „S Šímou a Lupi v podání herců Filipa Sychry a Nikoly Pádivé budeme nejen hodně cestovat, ale také si budeme hodně hrát i zpívat. A nejen to, děti se naučí americký tanec charleston, rozhlédnou se z rodné věže v Poličce a dokonce projdou výcvikem protipožárního hašení s tatínkem malého Bohouška“, říká tvůrce postaviček skřítků, dramaturg a režisér Vladimír Jopek. Tak jako vždy, i tentokrát koncerty zahájí a zakončí již populární písničková znělka Muzikanti s hudbou Pavla Jurkoviče a textem Jiřího Žáčka, ve které zpívají skřítci i celý orchestr včetně dirigenta. Součástí programu budou opět vědomostní soutěže a pro vylosované šťastlivce mají skřítkové připravenou lákavou odměnu.

 

SOUTĚŽ:

Soutěžíme o celkem 12 vstupenek na dětský koncert BOHOUŠ JEDE DO SVĚTA, který se koná v sobotu 6. června. Ve hře jsou 2 x 3 kusy na první termín v 10.00 hodin a 2 x 3 na druhý termín, od 12.00 hodin.

Soutěž trvá do středy 3. června včetně, své odpovědi posílejte na email: [email protected] pod heslem „PKF koncert“.

 

Soutěžní otázka:

Kde se koná dětský koncert BOHOUŠ JEDE DO SVĚTA?

(nápovědu hledejte na stránkách PKF http://www.pkf.cz/23-d4-bohous-jede-do-sveta / )

Kromě odpovědi na soutěžní otázku připojte i celé jméno a telefon, na který Vás můžeme v případě výhry kontaktovat. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu.

Ze správných a kompletních odpovědí vybereme čtyři z vás, kteří výhru získají. Počet odpovědí vydělíme čtyřmi a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel s odpovědí a kompletními údaji. Ten vyhrává. (Např. 180/4 = 45, vyhrává tedy e-mail došlý jako 45., 90., 135. a 180. v pořadí.) Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

Pěkné soutěžení vám přeje vaše redakce Kam s dětmi :-)