Soutěžte - Soutěžte s KRÁLÍKEM V RÁDIU, restaurací a dětskou hernou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěžte s KRÁLÍKEM V RÁDIU, restaurací a dětskou hernou

Soutěžte s KRÁLÍKEM V RÁDIU, restaurací a dětskou hernou

Máme pro vás další soutěž, těšte se! KRÁLÍK V RÁDIU – říká vám to něco? Ti, kdo víte, předpokládám, že jste tam byli nebo aspoň o něm slyšeli, a kdo neznáte, tak zbystřete, protože byste poznat měli... :-) Králík v rádiu je rodinná kavárna a restaurace s dětskou hernou. Vy se najíte, dáte si kafíčko, popovídáte s kamarádkou nebo pracujete, děti si hrají a v Králíkovi je i pohlídají. To zní lákavě, ne? Soutěžíme o čtyři permanentky na 10 vstupů do herny. V Králíkovi se dají dělat i narozeninové oslavy, takže první cenou bude 1000 Kč na útratu na podobnou akci. To zní skvěle, ne? Tak se do toho pusťte!

Králík v rádiu

Jde o rodinnou kavárnu a restauraci zaměřenou na rodiče s dětmi a domácí teplou i studenou kuchyni včetně veškerého jídla, dezertů a kávy s sebou. Kavárna disponuje hernou oddělenou velkými průhlednými dveřmi od kavárenské části. Rodiče mohou být s dítětem v herně, kde umožňují konzumaci jídla a pití z nabídky kavárny, nebo jen v kavárenské části a na děti jim mezitím dohlédne v herně chůva.

Kavárna je vhodná pro rodiče, kteří mají pracovní schůzky nebo si chtějí posedět přáteli a mít dítě v dohledu, ale ne na krku. Denně připravují čerstvé polévky a denní menu včetně salátů a sandwichů, pečou vlastní dezerty (koláče, buchty, originální dezerty a cheesecakey,...). V nabídce mají kromě kávy také biomošty, víno a lahvové pivo. Na požádání vám rádi připraví dětskou porci, většina nabízených jídel je vhodná i pro malé děti.

V herně probíhají pravidelné aktivity s dětmi - děti se učí říkanky, malují, promítají se tu dvakrát denně dětské pohádky jako je Rákosníček, Bob a Bobek, Jája a Pája apod.

Prostor lze využít také pro dětské oslavy. Kavárna je zařízená v retro stylu.

Více informací na facebookových stránkách: https://www.facebook.com/pages/Kr%C3%A1l%C3%ADk-v-r%C3%A1diu/355039701321524?fref=ts

SOUTĚŽ: 

1. cena: 1000 Kč na útratu za občerstvení na dětskou oslavu

Oslavu je třeba uskutečnit do konce roku 2015. Podmínkou je krátká „reportáž“ z oslavy včetně několika fotografií, kterou bychom pak zveřejnili na našich stránkách Kamsdětmi :-)

2. – 5. cena: permanentka na 10 vstupů do herny

V herně je chůva, která na děti dohlédne, a vždy nějaký program (zpívání, výtvarné aktivity).

Soutěžní otázka: Na jaké adrese sídlí Králík v rádiu?

(nápovědu hledejte na FB: https://www.facebook.com/pages/Kr%C3%A1l%C3%ADk-v-r%C3%A1diu/355039701321524?fref=ts)

Své odpovědi nám posílejte do neděle 31. května 2015 (včetně) pod heslem "králík v rádiu" na e-mail [email protected]. Kromě odpovědi připojte i celé jméno a telefon, na který Vás můžeme v případě výhry kontaktovat. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu.

Ze správných a kompletních odpovědí vybereme pět z vás, kteří získají výhru. Počet odpovědí vydělíme pěti a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel s odpovědí a kompletními údaji. Ten vyhrává. (Např. 150/5 = 30, vyhrává tedy e-mail došlý jako 30., 60., 90., 120. a 150. v pořadí.).  Hlavní výhru (tedy voucher na útratu při narozeninové oslavě) určíme losem, ostatní čtyři získají permanentky na vstup do herny.

Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

Tak hurá do soutěžení a držíme palce! :-)

_____________________________________________________________________________________

První cenu vyhrává paní Lenka Vokáčová, další ceny pak Magdalena Štefanová, Jitka Hošková, Vendula Kubáčová a Lenka Mašková. Všem výherkyním gratulujeme! :-)