Soutěžte - Vyhrajte lístky do divadla na Nejlokomotivovatější lokomotivu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte lístky do divadla na Nejlokomotivovatější lokomotivu

A máme tu další soutěž, tentokrát o lístky do divadla! Pražské ProDivadlo hraje přímo na Hlavním nádraží už několik let velmi úspěšnou a oblíbenou „mašinkovou“ pohádku – NEJLOKOMOTIVOVATĚJŠÍ LOKOMOTIVA. My si zasoutěžíme o 2 vouchery na toto představení, vždy pro dvě osoby. Tak zkuste štěstí a třeba budete vylosováni a vyrazíte s dítětem do divadla :-) 

 

NEJLOKOMOTIVOVATĚJŠÍ LOKOMOTIVA

Pražské Pro Divadlo připravilo toto představení na motivy knihy Pavla Naumanna Pohádky o mašinkách. Dnes už nabízejí dva díly. Hlavními postavami jsou tu lokomotivy a železničáři, možná znáte nejvyššího pana železničáře, pana Blahoše z výtopny a především černokněžníka Zababu... Pohádka se hraje v kulturním sále pražského hlavního nádraží, oba díly jsou vhodné pro děti ve věku 4 - 12 let. Každé dítě obdrží ke vstupence voucher na volnou vstupenku do Království železnic.

Nejbližší termíny představení: 8. - 14. května a 29. května - 1. června 

Více informací na stránkách www.prodivadlo.cz

 

SOUTĚŽ:

Soutěžíme o 2 vouchery vždy pro dvě osoby na představení Nejlokomotivovatější lokomotiva (nejbližší termíny představení: 8. – 14. 5. a 29. 5. – 1. 6.) Soutěž trvá do středy 6. května včetně, své odpovědi posílejte na email: [email protected] pod heslem „lokomotiva“.

Soutěžní otázka:

V Nejlokomotivovatější lokomotivě hrají:

a) jen živí herci

b) herec, loutky a elektrické vláčky

c) jen loutky

Odpověď hledejte v těchto trailerech k představením:

https://www.youtube.com/watch?v=J25qbAJbdIY 

https://www.youtube.com/watch?v=rOdSHHLnVlI 

Kromě odpovědi připojte i celé jméno, doručovací adresu a telefon, na který Vás můžeme v případě výhry kontaktovat. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusí tak činit znovu.

Ze správných a kompletních odpovědí vybereme dva z vás, kteří výhru získají. Počet odpovědí vydělíme dvěma a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel s odpovědí a kompletními údaji. Ten vyhrává. (Např. 140/2 = 70, vyhrává tedy e-mail došlý jako 70. a 140. v pořadí.) Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

Pěkné soutěžení vám přeje vaše redakce Kam s dětmi :-)

 

 

______________________________________________________________________________________________

Výherci soutěže jsou: Adéla Petrová a Alena Dvořáková. Gratulujeme!