Soutěžte - Získejte vstupenky na veletrh FOR KIDS | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Získejte vstupenky na veletrh FOR KIDS

Velmi nás těší, že se náš portál stal opět mediálním partnerem veletrhu FOR KIDS, který se koná v pražských Letňanech ve dnech 9. - 12. dubna 2015, a že vám díky tomuto partnerství můžeme nabídnout spoustu volných vstupenek. Věříme, že se na veletrh stejně jako my moc těšíte. Ve spolupráci s Českým olympijským výborem připravujeme na veletrhu pro děti velmi zajímavý program.

Prosíme vás o důkladné přečtení všech informací, podmínek soutěže a možností vyzvednutí vstupenky! Vstupenek máme k dispozici 250 ks. Pro jednoho soutěžícího (jeden e-mail, jednu rodinu, resp. jednu IP adresu, ze které nám píšete) je možné získat nejvýše dvě vstupenky.

Současně s odpovědí na soutěžní otázku nám napište, kterou variantu (1 nebo 2) pro předání vstupenky preferujete. Později již není možné tuto variantu měnit. Vstupenky nezasíláme poštou.

  1. Od 2. 4. do 7. 4. včetně na adrese Jaselská 21, Praha 6 v obchodě Mammina – dětské oblečení a doplňky. Otevírací dobu najdete na stránkách obchodu. (OD 2. DUBNA PLATÍ POUZE MOŽNOST 2), TEDY NA MÍSTĚ PŘED VCHODEM DO PVA EXPO!!!)
  2. Před hlavním vchodem do veletržních hal PVA Expo od naší hostesky, která bude označena logem Kamsdětmi.com. Hosteska bude vstupenky předávat po všechny dny (tj. ve čtvrtek, pátek, sobotu i neděli v časech 10:00-10:30 a 13:00-13:30. Den a čas nám samozřejmě nyní psát nemusíte.

Čestné vstupenky jsou platné na všechny dny veletrhu, tedy 9. – 12. dubna.

A co pro to, abyste získali vstupenky na For Kids, udělat?

Samozřejmě (jako u každé naší soutěže) je potřeba být u nás zaregistrovaná/ý a dalším krokem je do 7. 4. 2015 poslat odpověď na jednoduchou soutěžní otázku (nezapomeňte připojit celé jméno):

Která ze značek či produktů, která se na veletrhu For Kids představí, vás nejvíce zaujala?

Tipy pro své odpovědi hledejte na webu www.forkids.cz. Své odpovědi nám zašlete na adresu [email protected] (předmět Veletrh) a připojte vaše celé jméno, kde si vstupenku vyzvednete a zda máte zájem o jednu nebo dvě vstupenky. Jedná se o vstupenky pro dospělé, které ale můžete samozřejmě využít jako vstupenky pro dítě.

Prosíme, buďte fér a neposílejte nám odpovědi z několika e-mailů. Soutěžící, kteří nebudou registrováni v našem klubu nebo kteří se pokusí získat pro sebe více jak dvě vstupenky, budeme automaticky vyřazovat. V případě vyčerpání vstupenek budeme o ukončení soutěže informovat na této stránce a na našem facebookovém profilu. Pokusíme se všem, kteří vstupenku získají, co nejdříve odepsat, ale buďte trpěliví. Všem výhercům napíšeme do 8.4.!

Tak hurá do toho!

Vaše redakce Kam s dětmi