Soutěžte - Soutěžte s mimmo.cz o luxusní kabelku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěžte s mimmo.cz o luxusní kabelku

A máme tu lákavou soutěž především pro maminky malých dětí. Soutěžíme s portálem www.mimmo.cz o LUXUSNÍ KABELKU IL TUTTO! Tak neváhejte a pusťte se do soutěžení.

mimmo.cz (www.mimmo.cz)

Portál mimmo.cz dováží kromě značky Il Tutto i několik dalších, například PacaPod, Pink Lining, Melobaby nebo Seed. Pokud vás jejich produkce zaujala, vězte, že budou mít stánek na 11. veletrhu potřeb pro děti For Kids, který se koná 9. – 12. dubna 2015, a že tam bude možné vidět kabelky i další zboží na vlastní oči.

značka Il Tutto

Il Tutto je značka kabelek pro sebevědomé moderní maminky, pro ženy, které chtějí praktickou tašku na kočárek se vzhledem elegantní krásné kabelky. Il Tutto znamená v italštině „všechno". A kabelky Il Tutto byly navrženy tak, aby se do nich vešlo opravdu všechno, co maminka a dítě potřebují.Víme, že i maminky touží po vkusné elegantní kabelce. Il Tutto kabelky jsou vyrobeny z jemné italské kůže nebo kvalitní koženky a mají důvtipné vnitřní uspořádání, které umožní každé ženě mít věci pro dítě v tašce, se kterou je radost chodit ven. Kabelky Il Tutto si oblíbily celebrity z celého světa, vlastní ji například Cate Blanchett, Naomi Watts, Danie Minogue a další.

Kabelky Il Tutto lze snadno zavěsit na madlo kočárku nebo nosit přes rameno. Vnitřní podšívka s kapsami jde snadno vyjmout a kabelka může být používána jako elegantní taška. Toto řešení rozšiřuje možnosti využití kabelky i na čas, kdy dítě není s maminkou. A kabelka Il Tutto bude sloužit i po té, co děti odrostou plínkám.

Kromě izolačního obalu na dětskou lahvičku, přebalovací podložky, karabinky na dudlík a malé průhledné multifunkční taštičky na zip,  mají Il Tutto kabelky kapsičku na mobil, na tužky a pera a kapsu na zip na osobní věci. Il Tutto ve Vás vidí elegantní ženu i krásnou maminku a nabízí Vám komfortní přechod mezi těmito životními rolemi.

kabelka Katie

Jde o nejnovější přebalovací tašku z designové kolekce značky.

https://www.mimmo.cz/Il-Tutto-Kabelky/KATIE-fuchsiova-kabelka-pro-maminky-i-prebalovaci-taska

Kabela Katie s vrchním zapínáním na zip, třemi předními kapsami na všechny drobné věci, které potřebuje maminka s malým dítětem, je vyrobena z kvalitní lesklé koženky. Tento materiál je odolný a velmi dobře se udržuje. Katie můžete pohodlně nosit přes rameno nebo jako crossbody kabelku na dlouhém popruhu. Tento popruh slouží případně i pro uchycení kabelky ke kočárku. Kabelka obsahuje výjimatelnou vnitřní podšívku, termoobal na lahvičku, nepropustnou omyvatelnou přebalovací podložku a průhlednou malou kapsičku. 

 

 

Soutěžní otázka: Tentokrát nehledáme správnou odpověď, ale rádi bychom, abyste se podívali na stránky www.mimmo.cz a napsali nám, co se vám z produktů, které nabízejí, nejvíc líbí a proč.

Své odpovědi nám posílejte do úterý 31. března 2015 (včetně) pod heslem "Mimmo" na e-mail [email protected]. Kromě odpovědi připojte i celé jméno, doručovací adresu a telefon, na který Vás můžeme v případě výhry kontaktovat. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusí tak činit znovu.

Ze správných a kompletních odpovědí vybereme jednoho/jednu z vás, který/á výhru získá. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

Tak hurá do soutěžení a držíme palce! :-)

_____________________________________________________________________________________

Kabelku vyhrává Kateřina Hoyerová! Gratulujeme!