Soutěžte - Soutěž o knížky pro nejmenší z nakladatelství Albatros | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěž o knížky pro nejmenší z nakladatelství Albatros

A máme tu další soutěž o knížky, tentokrát pro opravdu malé čtenáře J Můžete se těšit na pěkný dárek z nakladatelství Albatros.  Tři z vás vyhrají komplet čtyř sešitů ( omalovánky, hry a samolepky) s populární postavičkou POU – Pou a zábava, Pou a svět barev, Pouíkův den a Pou a kamarádi.

Tak se pusťte směle do soutěžení!:-)

 

Nakladatelství Albatros

je nejstarší české nakladatelství, které se od svého vzniku specializuje na vydávání literatury pro děti a mládež (bylo založeno v roce 1949). Dnes je součástí nakladatelského domu Albatros Media a. s. Za dobu své existence vydalo přes 10 tisíc titulů, v současné době je to přibližně 110 knížek ročně a soustředí se na kvalitní původní i překladovou literaturu především pro děti od 2 do 12 let. Široké autorské i žánrové spektrum nabízí vedle zavedených autorů (např. Václav Čtvrtek, Josef Lada, Ondřej Sekora, Jiří Žáček; Adolf Born, Zdeněk Miler, Helena Zmatlíková aj.) a evergreenů jako např. leporelo Polámal se mraveneček, příběhy s Krtkem, Malý princ, Děti z Bullerbynu atd. také současné autory české i zahraniční (Ivona Březinová, Alena Ježková, Radek Malý a další). 

 

SOUTĚŽ

Soutěžíme o tři komplety čtyř sešitů s omalovánkami, samolepkami a aktivitami s postavičkou POU:

Pou a zábava - http://www.albatrosmedia.cz/pou-a-zabava.html

Pou a svět barev - http://www.albatrosmedia.cz/pou-a-svet-barev.html

Pouíkův svět - http://www.albatrosmedia.cz/pouikuv-den.html

Pou a kamarádi - http://www.albatrosmedia.cz/pou-a-kamaradi.html

 

Soutěžní otázka:

Kdo je autorem knih s populární postavičkou POU?

(nápovědu hledejte na stránce http://www.albatrosmedia.cz/?p=searching&type=edition&search=Pou&searchBy=edition)

Své odpovědi nám posílejte do pátku 20. března 2015 pod heslem "POU" na e-mail [email protected]. Kromě odpovědi připojte celé jméno, doručovací adresu a telefonní kontakt.

Ze správných a kompletních odpovědí vybereme tři z vás, kteří výhru získají. Počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel s odpovědí a kompletními údaji. Ten vyhrává. (Např. 147/3 = 49, vyhrává tedy e-mail došlý jako 49., 98. a 147. v pořadí.) Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

 

Tak hurá do soutěžení! :-)

vaše redakce Kam s dětmi