Soutěžte - Soutěžte s portálem babyelement.cz | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěžte s portálem babyelement.cz

Vyhrát můžete praktické osobní strážce Vašich věcí a kočárků, kterých je značka BabyElement výhradním dovozcem a distributorem. Tak neváhejte, pusťte se do soutěžení. Ve hře jsou celkem tři výrobky značky Buggygear pro větší bezpečnost. Jeden z Vás získá - zámek nejen na kočárek – BUGGYGUARD DECO LINE ORANGE, dva z Vás pak karabinu nejen na kočárek se zámkem – B-HOOK WHITE.

 

Zámek nejen na kočárek – BUGGYGUARD DECO LINE ORANGE

Zámek BuggyGuard ochrání Váš kočárek všude tam, kde ho nebudete moci neustále sledovat. Díky své univerzálnosti ho lze použít na jakýkoli typ kočárku. Má čtyřmístný kód, který si sami zvolíte. K jeho používání tedy nepotřebujete žádný klíč, který byste museli nosit. Pomocí dlouhého lanka zamknete Váš kočárek ke schodišti na chodbě, k lavičce v parku či v zoo, k jinému kočárku atd. Později můžete zámek použít i k uzamykání dětského kola, lyží, zavazadel a dalších předmětů.

http://www.babyelement.cz/zamky-na-kocarky/

 


 

 

Karabina nejen na kočárek se zámkem – B-HOOK WHITE

 

Ochrání kabelky, tašky a jiná zavazadla nejen na kočárcích čí nákupních vozících. Karabina má protiskluzový pěnový kryt, třímístný měnitelný kód, který si sami zvolíte. Hodí se k uzamčení tašek, kabelek či jiných zavazadel. Uchycení je možné ke kočárkům, nákupním vozíkům nebo jen k taškám samotným.

http://www.babyelement.cz/karabiny-b-hook/

 

 

 

Soutěžní otázka: Kolik podob zvířátek má zámek na kočárek BUGGYGUARD?

Nápovědu hledejte na stránkách http://www.babyelement.cz/zamky-na-kocarky/  

 

Své odpovědi nám posílejte do neděle 22. února 2015 pod heslem "babyelement" na e-mail [email protected]. Kromě odpovědi připojte i celé jméno, doručovací adresu a telefon, na který Vás můžeme v případě výhry kontaktovat.

Ze správných a kompletních odpovědí vybereme tři z vás, kteří výhru získají. Počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel s odpovědí a kompletními údaji. Ten vyhrává. (Např. 147/3 = 49, vyhrává tedy e-mail došlý jako 49., 98. a 147. v pořadí.) Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

Tak hurá do soutěžení! :-)

____________________________________________________________________________________

A máme tu výherce - zámek nejen na kočárek vyhrává ANNA HOLINKOVÁ, karabiny se zámkem pak LIBOR ŽÍLA a VĚRA WEBEROVÁ. Všem třem gratulujeme! :-)