Soutěžte - Vyhrajte tahací kachnu Yookidoo | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte tahací kachnu Yookidoo

Máte rádi hračky, které vašim dětem pomohou při jejich rozvoji? Pak u vás doma nemohou chybět hračky, které do ČR a SR dováží firma Yoo Toys. A je to hned několik značek. Pro novorozence, kojence a batolata značky Yookidoo a Fiesta. Pro školkáčky vzdělávací hry Scotchi a stavebnice Modular Toys.

YOOKIDOO nabízí neobvyklé hrací deky, hudební chrastítka a unikátní hračky do vody. FIESTA zase dřevěné a textilní hračky, jako vkládačky, puzzle, vláčky, pískátka, muchláčky a maňásky. Hry SCOTCHI jsou vyrobeny z kvalitního plastu. Rozšiřují dětem jejich obzor v různých oblastech. Stavebnice MODULAR TOYS pomáhají dětem s představivostí a prostorovým vnímáním.

Kromě hraček najdete v sortimentu firmy potřeby pro miminka jako jsou silikonové kartáčky BABY BANANA BRUSH, jídelní židlička KETER pro děti od 6 měsíců do 5 let a sedátka, osušky a spoustu dalších věcí značky BABYBIRDS, které ocení především maminky malých dětí.  Za zmínku určitě také stojí výrobky ZAZU, kde najdete tréninkový budík a noční světýlko reagující na pláč dítěte.  A pro malé pacienty je tu značka TROSTISAR, která nabízí  plyšové náplasti, chladící zvířátka a mazlíky, aby bebíčko nebolelo.

Vraťme se k hračkám Yookidoo. Chtěli byste jednu z nich vyhrát? Co třeba Tahací kachnu, která vydává úžasné zvuky a podporuje dítě v chůzi?

http://www.yookidoo.cz/tahaci-kachna-141.html

Pak nám napište jakou jednu velkou přednost má osuška Babybirds.

Správnou odpověď najdete na http://www.yookidoo.cz/potreby-pro-deti/.

Své odpovědi nám posílejte do soboty 14. 2. 2015 pod heslem "Yookidoo" na e-mail [email protected]. Kromě odpovědi připojte i celé jméno, doručovací adresu a telefon, na který Vás můžeme v případě výhry kontaktovat.

Ze správných a kompletních odpovědí vybereme jednoho z vás, který získá Tahací kachnu Yookidoo. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

Hodně štěstí!

 

 

 

 

___________________________________________________________________________________

Výhercem se stává Michaela Hanusová z Prahy! Gratulujeme!