Soutěžte - Soutěž o tři volné vstupy na kurzy vaření | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěž o tři volné vstupy na kurzy vaření

Kurzy vaření jsou čím dál oblíbenější, nejen u dospělých, ale také u dětí. Na kurzy vaření pro děti se dokonce specializuje i specializované studio, jejíž nabídku najdete na www.varenisdetmi.cz.

Dnes soutěžíme o tři volné vstupy na  blížící se kurzy vaření pro děti. Dva vstupy jsou již na nadcházející sobotu 31.1.2015, jeden pak na kurz, který se koná 8.2.. Kurzy se konají na Praze 5, ve Fastrackids, V Hůrkách 2145.

Pro vlastně s dětmi vařit?

Vzpomínky na společné rodinné vaření patří k nejkrásnějším zážitkům z dětství. Dopřejte v předškolním věku dětem často říkat "Mami, můžu ti pomáhat?" Přestože víte, že pro vás to bude dvakrát víc práce, času a a trpělivosti navrch. Přitom děti vaří a pečou velmi rády, nejšťastnější jsou, když tak mohou "doopravdy" pomáhat. Pokud si to chcete s dětmi užít a nechat část trpělivosti na ostatních přijďte na kurzy vaření s dětmi. Zážitkové kurzy vaření , které pořádá Andrea Loflerová s Tescomou se zaměřují na rozvoj dětské zručnosti, základů vaření, stolování, etikety a tříbení smyslů a je určen pro rodiny s dětmi ve věku 4-10 let.

Nebudeme prozrazovat, jak se jmenují kurzy, které můžete 31.1., 8.2. či 14.2. navštívit, protože právě tomu se věnuje naše soutěžní otázka.  

Pokud se tedy chcete do soutěže zapojit, pak nám napište, jak se jmenuje kurz vaření s dětmi, který se koná 31.1.2015?

a) Zoo v kuchyni
b) Pohádkové vaření
c) Vesmírné dobrodružství

Správnou odpověď a všechny informace o chystaných kurzech najdete na http://www.varenisdetmi.cz/stranky/aktuality_a_novinky.

Své odpovědi nám posílejte do čtvrtka 29. 1. 2015 do 15:00 pod heslem "Vaření" na e-mail [email protected]. Kromě odpovědi připojte celé jméno a telefon, na který Vás můžeme v případě výhry kontaktovat  nezapomeňte napsat, na který kurz byste chtěli jít (31.1. nebo 8.2.).

Ze správných a kompletních odpovědí vybereme tři z vás, kteří volný vstup na kurz získají. Počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel s odpovědí a kompletními údaji. Ten vyhrává. (Např. 147/3 = 49, vyhrává tedy e-mail došlý jako 49., 98. a 147. v pořadí.) Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

Tak hurá do soutěžení! :-)


Soutěž byla ukončena a vařit půjdou: Alice Vopálková, Veronika Malá a Barbora Svobodová.

Gratulujeme!