Soutěžte - Vyhrajte lístky do kina na rodinný film PADDINGTON | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte lístky do kina na rodinný film PADDINGTON

A máme tu další, předvánoční soutěž. Znáte MEDVÍDKA PADDINGTONA? Že ne? Ve Velké Británii je už léta velmi populární a teď „ožil“ a přichází do Čech na filmovém plátně. Soutěží se o vstupenky na film, který má premiéru 25. prosince. Zkuste vyhrát a přijďte si po svátcích s dětmi odpočinout do kina :-)  

 

 

PADDINGTON - příběhy medvídka z nejtemnějšího Peru

Paddington není jen tak obyčejný medvídek. Pochází z nejtemnějšího Peru, nosí červený klobouček a víc než cokoliv jiného miluje marmeládové sendviče.

Když zemětřesení zničí jeho domov, pošle ho teta Lucy do Londýna, aby zde našel novou rodinu. Sám a opuštěný pomalu zjišťuje, že život ve velkoměstě není úplně takový, jak si ho představoval. Naštěstí ale potká rodinu Brownových, která se ho ujme i přes kategorický nesouhlas tatínka Browna - typického, spořádaného a trochu i nudného Brita. K jeho zděšení, kdekoliv se medvídek objeví, začnou se dít neuvěřitelné věci. Svými ztřeštěnými nápady často převrátí celý dům vzhůru nohama a způsobí neskonalý chaos. Svým úsměvem a dobrým srdcem si však nakonec získá srdce celé rodiny a vše se v dobré obrací... avšak jen do okamžiku, kdy si ho všimne zákeřná ředitelka místního muzea, která z něj chce udělat vycpaný exponát...

 

film PADDINGTON:

režie a scénář: Paul King

námět: Hamish McCool a Paul King podle knih Michaela Bonda „Medvídek Paddington"

hrají: Nicole Kidman, Sally Hawkings, Hugh Bonneville, Jim Broadbent, Peter Capaldi 

premiéra 25. prosince 2014

 


Výherců bude tentokrát pět, každý dostane dvě vstupenky na tento film (platí do celé sítě multikin Cinema City, tedy Praha, Brno, Liberec, Pardubice, Ústí nad Labem, Ostrava a Plzeň) a hodinky a lunchbox s motivem filmu.

Soutěž trvá od úterý 16. do pátku 19. prosince, své odpovědi posílejte na email: [email protected] pod heslem „MEDVÍDEK“.

Soutěžní otázka: Podle čeho dostal medvídek Paddington své jméno? 

(Odpověď hledejte v tomto článku: http://www.kamsdetmi.com/article.html?medvidek-paddington-predstavujeme-novy-rodinny-film=1&id=1151)

 

Kromě odpovědi připojte celé jméno, doručovací adresu a telefonní kontakt. Ze správných a kompletních odpovědí vylosujeme pět z vás, kteří/které vstupenku získají. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní email.

 

Na závěr přikládáme odkaz na trailer k filmu, abychom vás nalákali.

https://www.youtube.com/watch?v=EUyGhMyC3s0

 

Pěkné předvánoční soutěžení vám přeje vaše redakce Kam s dětmi :-)

 

_______________________________________________________________________________________________

V soutěži byli vylosováno těchto pět účastníků: Petr Havelka, Alena Chomátová, Zdeňka Cagášková, Alena Mocáková a Jarka Muziková. Výhercům gratulujeme!