Soutěžte - Soutěžte s námi o knížky z nakladatelství Albatros | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěžte s námi o knížky z nakladatelství Albatros

Další soutěž o krásné ceny jsme pro vás připravili s nakladatelstvím Albatros. Vyhrát v ní můžete celkem šest nově vydaných knížek z jejich produkce pro děti. Tak neváhejte, pusťte se do soutěžení, výherce vylosujeme a knížky pošleme tak, aby stihly udělat radost vašim dětem pod stromečkem :-)

Nakladatelství Albatros je nejstarší české nakladatelství, které se od svého vzniku specializuje na vydávání literatury pro děti a mládež (bylo založeno v roce 1949). Dnes je součástí nakladatelského domu Albatros Media a. s. Za dobu své existence vydalo přes 10 tisíc titulů, v současné době je to přibližně 110 knížek ročně a soustředí se na kvalitní původní i překladovou literaturu především pro děti od 2 do 12 let. Široké autorské i žánrové spektrum nabízí vedle zavedených autorů (např. Václav Čtvrtek, Hana Doskočilová, Josef Lada, Ondřej Sekora, Jan Werich, Jiří Žáček; Adolf Born, Zdeněk Burian, Zdeněk Miler, Helena Zmatlíková aj.) a evergreenů jako např. leporelo Polámal se mraveneček, příběhy s Krtkem, Mikeš, Malý princ, Děti z Bullerbynu atd. také současné autory české i zahraniční (Petra Braunová, Ivona Březinová, Alena Ježková, Radek Malý a další).

 

Soutěžíme o tři a tři dětské knížky:

D.L. Greenová: Kája super frája

http://www.albatrosmedia.cz/kaja-super-fraja-narozeninove-prekvapeni.html

První díl vtipných příhod nejhustějšího třeťáka. Bystrý a osobitý Kája je zábavný vypravěč, kterého si snadno oblíbí rodiče i děti, které ještě nedozrály pro Malého poseroutku.

 

A.Lindgrenová: Vánoční večírek Pipi Dlouhé Punčochy

http://www.albatrosmedia.cz/vanocni-vecirek-pipi-dlouhe-puncochy.html

První vydání nově nalezeného textu Astrid Lindgrenové přináší nové a zaručeně chytré a zábavné vyprávění o tom, jak Pipi Dlouhá punčocha pořádá rozloučení s Vánocemi.

Soutěžní otázka: Napište nám dvě libovolné další knížky Astrid Lindgrenové, které Albatros vydal.

Nápovědu hledejte na stránkách http://www.albatros.cz/vydali-jsme/beletrie-pro-deti/. Své odpovědi nám posílejte do 12. 12. 2014 pod heslem "albatros" na e-mail [email protected]. Následně ze správných odpovědí vylosujeme šest z vás, kteří získají avizované knížky.

Kromě odpovědi připojte celé jméno, doručovací adresu a telefonní kontakt. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

Tak hurá do soutěžení! :-)

vaše redakce Kam s dětmi 

 

 

 

_______________________________________________________________________________________________

Vylosovali jsme těchto šest výherců: Jana Lokajová, Vladimír Zpěváček, Klára Jechová, Anežka Sůrová, Eva Páleničová a Jan Vnouček. Všem gratulujeme!!!