Soutěžte - Soutěž o rodinné vstupenky do Galerie umění pro děti GUD | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěž o rodinné vstupenky do Galerie umění pro děti GUD

Velmi rádi vám přinášíme novou soutěž, tentokrát s krásnou výhrou, rodinnými vstupenkami do pražské Galerie umění pro děti GUD.

Chcete zahnat nudu a užít si program v GUDu? :-) Tak neváhejte a zúčastněte se soutěže o rodinné vstupenky do pražské Galerie umění pro děti GUD. Stačí správně odpovědět na otázku v textu a mít štěstí při losování.

Galerie umění pro děti GUD – interaktivní a zábavná galerie - je zaměřená především na děti a na ty, kteří stále rádi pracují s vlastní fantazií a nebojí se tvořit. Děti – “diváci” se v této galerii stávají i samotnými “tvůrci”, specifickými "partnery" umělců a "spolutvůrci" exponátů. Vystavená díla v galerii nemají definitivní podobu. Umělci od počátku koncipují pro tuto galerii své instalace tak, aby na nich děti mohly dále aktivně pracovat, prožily si použitý materiál, zkusily si výtvarnou techniku, rozvíjely náměty svou fantazii, zkrátka intenzivně zapojily všechny smysly. Je prokázáno, že z toho, co člověk uskutečňuje vlastní činností, tedy i hmatem, si může zapamatovat téměř dvojnásobně více nežli při pouhém zrakovém vjemu. Proto jsou děti - "diváci" - v této galerii zároveň i "spolutvůrci".

Soutěžní otázka:

Do kdy můžete navštívit aktuální výstavu Pimprlárium v galerii GUD?

a)     do 21.12. 2014

b)     do 31.12.2014

c)      do 31.1. 2015

Nápovědu hledejte na stránkách galerie GUD www.galeriegud.cz. Soutěžíme o 3x rodinné vstupné. Své odpovědi zasílejte do středy 10. prosince 2014 na e-mail: [email protected] pod heslem „GUD“. Jména výherců budou zveřejněna 11. prosince. Kromě odpovědi připojte celé jméno, doručovací adresu a telefonní kontakt. Ze správných a kompletních odpovědí vylosujeme tři z vás, kteří vstupné získají. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní email.

Galerie GUD kromě výstav, pořádá i pravidelné workshopy, zajímavé exkurze, GUD dny, příměstské tábory, školní programy pro mš a zš, hostí i divadelní představení, aj. zkrátka snaží se dětem aktivně přiblížit kulturní prostředí a naplnit jejich volný čas tvůrčí činností. Přijdťe se sami přesvědčit, jak to v galerii GUD chodí.

 

Přejeme Vám úspěch v soutěži, galerie GUD a redakce Kam s dětmi :-)

_____________________________________________________________________________________________

Naši výherci: Hana Prokopová, Barbora Petrtýlová a Miroslav Jouza. GRATULUJEME!