Soutěžte - Vyfoťte se na "Oranžovém hřišti" a vyhrajte dětské horské kolo | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyfoťte se na "Oranžovém hřišti" a vyhrajte dětské horské kolo

Víte, že Nadace ČEZ už pro děti postavila téměř 300 hřišť?

Pod heslem „Naše společná energie dokáže úžasné věci“ jsme pro vás připravili fotosoutěž o šest dětských kol a spoustu další cen od našeho partnera, Skupiny ČEZ.

Cesta ke kolu je velmi snadná, půjdete si s dětmi hrát na jakékoli Oranžové hřiště v České republice. Pak nám pošlete pár fotek, napíšete odstaveček o hřišti, jak se vám tam líbilo a je to. No a pak už budete jenom sledovat, kolik lajků dostane vaše fotka při hlasování na našem facebooku.

Připravena je opravdu velká spousta výher, tudíž doporučujeme běžet na hřiště co nejdřív, abyste mohli své lajky sbírat co nejdéle a měli větší šanci na to nejhodnotnější výhru.

Jdete do toho? Přečtěte si ještě, prosím, podrobnější podmínky soutěže a hurá na hřiště!

oranžová kola od ČEZ

Soutěžní e-mail odeslaný na adresu [email protected] je platný pokud bude:

1)      odeslán v době od 4.11. 2014 do 14.12.2014 včetně

2)      mít v předmětu: „hřiště“,

3)      obsahovat vaše kompletní kontaktní údaje (tj. celé jméno, adresu vč.psč, telefonní a e-mailový kontakt),

4)      mít přílohu s 2-3 fotkami hřiště (1 fotografie nesmí přesahovat 500kB) – fotky by měly být ostré a ukazovat, jaké jsou na hřišti herní prvky apod.,

5)      obsahovat vaše hodnocení hřiště v rozsahu jednoho

další krásné ceny

odstavce – jaké jsou na hřišti herní prvky, které z nich děti nejvíce baví, jak na vás hřiště působí a klidně i napište, co by se ještě dalo na hřišti vylepšit.

Vaše fotky budeme na náš facebook (album s názvem Oranžová hřiště – SOUTĚŽ) uveřejňovat postupně a do 15.12.2014 budou příspěvky sbírat tzv. likes. Doporučujeme tedy poslat soutěžní e-mail co nejdříve, aby na facebooku visel co nejdéle a měl tak co největší šanci na co nejlepší výhru. Následující den, tj. 16.12.2014 uveřejníme šest hlavních výherců (dětské kolo pro věkovou skupinu 6-12 let) a dalších 23 výherců drobných cen.

Soutěžící budou hodnoceni podle počtu tzv. like u svého příspěvku k 15.12.2014 20:00. Výhry jsou odstupňovány od nejhodnotnějších a vyhrávají sestupně ty příspěvky (resp. fotky), které budou mít v tuto dobu největší počet tzv. likes. Upozorňujeme, že dětská kola budou pro výherce připravena k osobnímu předání na Praze 7 (nelze je odeslat poštou) Díky za pochopení.

Co všechno je ve hře? Prvních šest – tedy šest nejlepších fotek (fotky s nejvíce lajků) získají dětské horské kolo (tři jsou holčičí a tři klučičí)  pro věkovou kategorii 6-12 let. Dalé máme připavené batůžky, plyšáky, láhve na pití, termosky, svítící plastelíny, sady kříd, pastelky, autíčka na vodu či solární energii a také speciální čepice se sluchátky

Seznam všech Oranžových hřišť najdete zde. Upozorňujeme, že ne všechny hřiště jsou dostupná široké veřejnosti, některá jsou například součástí mateřských školek apod., ale veškeré informace k hřištím najdete na uvedeném odkaze.

Máte-li hřiště i ve svém okolí si můžete najít i pomocí mapky hřišť:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak už hurá na hřiště a těšíme se na vaše příspěvky!

 

______________________________________________________________________________________________

Soutěž je uzavřená a výherci určeni!

Prvních šest soutěžících s nejvyšším počtem „like“  vyhrálo dětské horské kolo. Jsou to: 1. místo – obec Hrčava (Ing. Táňa Lasotová) – bezkonkurenčně nevyšší počet „like“ – gratulujeme! J, dále 2. místo – Alena Kožíková, 3. místo – Pavla Klugová, 4. místo – Helena Otrubová, 5. místo – Zlatka Chýlová a 6. místo – Jiří Kotek. Další soutěžící vyhrávají věcné ceny od Nadace ČEZ, jmenovitě jsou to (v pořadí, v jakém se umístili): Ing. Rudolf Staněk, Agáta Hejhalová, SK Šlapanice (Pavel Šamšula), Pavla Romanová, Bohumír Šimek, Radek Holínka, Šárka Jelínková, Anička Špotová, Marie Krajcová a Alena Tomanová.

Všem gratulujeme a děkujeme za účast v soutěži!

redakce Kamsdetmi.com