Soutěžte - Vyhrajte 10x vstup do Divadla Archa | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte 10x vstup do Divadla Archa

Chcete zažít den v Kostelci nad Orlicí? Jste připraveni na dramata každodenního života ztvárněná skutečnými obyvateli malého města - dětmi i dospělými? Vadí-nevadí.cz je dokumentární divadlo se silným vnitřním příběhem. Projekt dokumentárního divadla vznikal ve spolupráci s obyvateli Kostelce nad Orlicí a dvojicí běloruských uprchlíků, kteří žili v místním uprchlickém táboře. 

Na scéně Divadla Archa vystupují všichni reprezentanti zmíněných skupin ve společném příběhu. Představení zrcadlí problémy našeho světa na půdorysu malého města na východě Čech. Vadí–nevadí je nevinná dětská hra, kterou jsme snad všichni někdy hráli. Každý jsme někdy byli srabem a jindy hrdinou.

Koncept, scéna: Jana Svobodová, Philipp Schenker
Režie: Jana Svobodová
Délka představení: 90minut + následuje diskuze s tvůrci o vzniku představení i o změnách, které nastaly po jeho odehrání

Více informací najdete na speciálním webu k představení - www.vadi-nevadi.cz.

Soutěžní otázka zní: 

V jakém městě se dej představení Vadí-nevadí.cz odehrává? Své odpovědi nám posílejte na e-mail [email protected] do 17.10.2014 včetně pod heslem "archa". Následující den vylosujeme výherce, kteří si budou moci vstupenky vyzvednout před samotným představením v Divadle Archa (Na  Poříčí 26, Praha 1). Nápovědu hledejte zde.

Počet odpovědí vydělíme pěti a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel s odpovědí a kompletními údaji. Ten vyhrává. (Např. 147/5 = 29,4 tj. 29, vyhrává tedy e-mail došlý jako 29., 58., 87, 116. a  145. v pořadí.) Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

 Redakce Kam s dětmi

Soutěž o lístky do Divadla Archa je ukončena a na představení se mohou těšit:
Iveta Bartáková, Kunice
Veronika Jandová
Radka Posltová
Michaela Chlebcová, Praha
Dagmar Tomková
Blahopřejeme a přejeme hezký kulturní zážitek!