Soutěžte - Hrajte s námi o 2 x hru Paměť 3D a modelínu PlayFoam k tomu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hrajte s námi o 2 x hru Paměť 3D a modelínu PlayFoam k tomu

Vánoční dárky se rozdělují na měkké a tvrdé. Mezi dětmi jsou jednoznačně oblíbenější ty druhé. A mezi tvrdými dárky by každý rok měla být alespoň jedna hra. Ideální variantou je zábavná hra, při které se hráči něco zajímavého dozvědí nebo si procvičí své dovednosti. A měla by bavit nejen děti, ale i jejich rodiče. Právě taková je hra Paměť 3D, kterou letos pro Ježíška připravila společnost Pexi, specialista na naučné a vzdělávací hry.  

Hrajte s námi o 2 x hru Paměť 3D a modelínu PlayFoam k tomu. Soutěžní otázka zní: Jaké zvířátko je zobrazeno na obalu hrz Paměť 3D?

a) opice

b) sova

Své odpovědi posílejte do 28.10.2014 včetně na e-mail [email protected] pod heslem "paměť". Následující den vylosujeme dva z vás, kteří od nás získají dané výhry.

Počet odpovědí vydělíme pěti a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel s odpovědí a kompletními údaji. Ten vyhrává. (Např. 147/5 = 29,4 tj. 29, vyhrává tedy e-mail došlý jako 29., 58., 87, 116. a  145. v pořadí.) Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

Redakce Kam s dětmi

______________________________________________________________________________________________

Výherci soutěže jsou: Marcela Soudná a Radka Jiroušková. Gratulujeme!